"Gdje ima vjere ima i nade!"

to se ne bira a i ako se bira, izabrao sam covek, mi nista nemamo s tim...
ne znam kako nekom uopste moze da padne na pamet da se bilo kome petlja u zivot na ovakav nacin...
i sto je glavni argument da se covek tako ne radja? (ok, ja mislim da se radja)
svako ima prava na izbor a na taj izbor je verovatno uticalo milion stvari...pa i da se neko nije rodio gej, potpuno je njegovo pravo da bude sta hoce...

Evo kiako je meni objasnio uzgajivac papagaja :mrgreen:...

Ja mu ispricala da su mi zaljubljeni papagaji (maze se, ljube se, nerazdvojni su, spavaju glavu uz glavu i sl.)
Covek kaze: verovatno su dva muzjaka, to obicno nema kod musko/zenskih parova, oni se sparuju iskljucivo radi potomstva..:mrgreen:

nevezano za to....

Toga je uvek bilo i uvek ce biti u, nekim periodima se krilo, sta mislite cemu su sluzili katolicki manastiri?

Ne vidim svrhu da se bilo ko buni. Znam samo da je nevaspitano da bilo ko gura nos u tudj zivot i tudj krevet.
A da li je prirodno biti gej ili ne, ne znam. Znam da nas narod za sve sto hoce da prikaze kao normalno kaze: "Tako ti je to od kad je sveta i veka"

E pa gej populacije ima od kad je sveta i veka

Eh, nase drage komsije... kako uvek iskopaju takvu neku bljuvotinu o Srbiji. A i kod nas ima svakakvih budala, koje im daju povoda... sve po principu cega se pametan stidi budala se ponosi.

e pa dragi druzeljubivi komsija, ne znam sta te pogodi na ovoj temi..nit je akcenat na Srbiji niti je jedan milimetar upucen kao uvreda..:)
cisto mi covjek zapao usi svojim tvrdnjama, koje su po meni potpuno besmislene..
isto bih napisala i da je neki Bosanac, vjeruj mi;)

e pa dragi druzeljubivi komsija, ne znam sta te pogodi na ovoj temi..nit je akcenat na Srbiji niti je jedan milimetar upucen kao uvreda..:)
cisto mi covjek zapao usi svojim tvrdnjama, koje su po meni potpuno besmislene..
isto bih napisala i da je neki Bosanac, vjeruj mi;)

Nemoj pogresno da me shvatis, uopste mi nije bila namera da vredjam nikoga, a jos manje po nacionalnoj osnovi, jer sam i sama "mesanac". :) Samo ne mogu da se otmem utisku da se jedva ceka takav neki srbenda koji ce da bude predmet sprdanja. Oprosti ako sam te ikako uvredila.

"Dok na zapadu homoseksualci imaju gotovo jednaka prava kao svi ostali, na istoku, točnije u Srbiji, pojavio se covjek koji tvrdi da ljude može izliječiti od homoseksualizma!

Miroljub Petrović seks s istim spolom naziva bolešću, po profesiji je geolog, a usput drži i predavanja o Stonehengeu te je ravnatelj Institituta za prirodnu medicinu.

Doduše, još nikoga nije izliječio od homoseksualizma, stvar je još u začetku, ali gdje ima vjere, ima i nade." Dnevnik.hr

Sinoc slusam intervju sa doticnim gdinom Petrovicem.
Ukratko cu o njegovom stavu da je homoseksualizam bolest kao svaka druga..
Ako dijete ne odrasta u pravoj patrijalhalnoj porodici, gdje se zna ko je musko ko zensko , gdje nema normalnog odnosa sa roditeljima djeca jednostavno krenu losim putem..pa nabraja "Prostitucija, narkomanija, homoseksualizam.." Inace, na tv-u su vidjeli da je homeseksualizam "in" pa eto probali su i umislili da su pravi homoseksualci.
"Homeseksualizam je izljeciv!" tvrdi Miroljub.

Sta vise, na Fruskoj Gori ce od proljeca biti otvorena klinika gdje ce se "pacijenti" lijeciti od ove "bolesti". Lijecenje ce se provoditi tako sto nece imati nikakvog luksuza, sto dovodi do neodgovarajuceg ponasanja, nego ce inernetsku vezu zamjeniti lopatom, metlom i motikom.

I za par mjeseci ce mu te "lude ideje o homoseksualnosti nestati iz glave"..

I jos jedna njegova tvrdnja je da je homoseksualizam postala u drzavama Zapada te da smo je mi prihvatili rasirenih ruku kao in ideju te da u zemljama Istoka, gdje vlada teski patrijarhat, nema ni jednog jedinom homeoseksualca.

Sta mislite o ovome?:lol:
evo sad pronadjoh cijeli intervju na you tube-u

Epa sad, sta meni ovde nije jasno: jel to bolest kako kaze na pocetku teksta ili to covek krene krivim putem zbog losih odnosa u porodici?
Da ce da ih leci oskudicom i radom u to sam sigurna. Uzece im pare, bice na tankoj 'rani i radice ko stoka, a posle kad se ne izlece (jer i nisu bolesni) ima da bude: ko ti je kriv kad si *****.
Samo nisam sigurna ko ce da mu se leci tu. Pa nisu homoseksualci kao narkomani dosadili svima u svojoj okolini, pa da i majka rodjena gleda kako da ih se otarosi i posalje ih, recimo, u Crnu Reku.
I sta su se svi okomili na homoseksualce? Sta nas briga sta ko radi u svojoj spavacoj sobi? Samo mene da ne ugrozava, a to skim ce da bude je njegova\njena stvar.
I vala, dosta mi je vise tih budala na televiziji i u novinama. Sve i da jeste bolest, bas ce on da ih izleci
e da, jos nesto: to da na Isoku nema homoseksualizma i da je hom. neka novotarija pokazuje samo koliko covek poznaje materiju.

Ja ne moram normalno da pisem sad kolko ih ovde ima i kako se vec uveliko vencavaju a bogami pojedini idecu usvajaju...ne smatram to uopste dobrim...to nije prirodni put niti nacin da se u buducnosti sacuva identitet prave porodice ali mislim da je sve jos daleko od propasti...Mene licno nervira kako i na koji nacin se sve to ispoljava...Mislim da onaj koji ima takvu seksualnu opredeljenost ne treba to tako javno da prikazuje...ti ljudi se obicno sami pronadju i koga se tice sta oni rade izmedju sebe...Mene nervira to pokazivanje kroz parade slikanje kao u eto na vencanjima drzanje za ruke i sl.Meni se svidja kako je jedan ruski drzavnik rekao kad su homoseksualci dosli u posetu...Ovde se mozete zabavljati po sobama koliko hocete ali nemojte javno paradirati jer to nije u skaldu sa nasim obicajima i kulturom...Znaci nikome nista nije zabranjeno ali zasto je potreban tak egzibicionizam...meni su cak i simp kao drugari homoseksualci i nikad se ne iscudjavam zasto je on to sto jeste ali mislim da ne bih uzivala extra da izadjem sa njim i njegovom "devojkom" ne volim to pokazivanje...Isto tako nervira me i nasa reakcija ako se vec i dese te parade..Mislim da je u 21. veku primitivno da bilo koga ko drugacije misli gadjamo kamenom..ko da smo divljaci...treba samo postaviti svakog na svoje mesto...i zivot ide dalje...

Ja ne moram normalno da pisem sad kolko ih ovde ima i kako se vec uveliko vencavaju a bogami pojedini idecu usvajaju...ne smatram to uopste dobrim...to nije prirodni put niti nacin da se u buducnosti sacuva identitet prave porodice ali mislim da je sve jos daleko od propasti...Mene licno nervira kako i na koji nacin se sve to ispoljava...Mislim da onaj koji ima takvu seksualnu opredeljenost ne treba to tako javno da prikazuje...ti ljudi se obicno sami pronadju i koga se tice sta oni rade izmedju sebe...Mene nervira to pokazivanje kroz parade slikanje kao u eto na vencanjima drzanje za ruke i sl.Meni se svidja kako je jedan ruski drzavnik rekao kad su homoseksualci dosli u posetu...Ovde se mozete zabavljati po sobama koliko hocete ali nemojte javno paradirati jer to nije u skaldu sa nasim obicajima i kulturom...Znaci nikome nista nije zabranjeno ali zasto je potreban tak egzibicionizam...meni su cak i simp kao drugari homoseksualci i nikad se ne iscudjavam zasto je on to sto jeste ali mislim da ne bih uzivala extra da izadjem sa njim i njegovom "devojkom" ne volim to pokazivanje...Isto tako nervira me i nasa reakcija ako se vec i dese te parade..Mislim da je u 21. veku primitivno da bilo koga ko drugacije misli gadjamo kamenom..ko da smo divljaci...treba samo postaviti svakog na svoje mesto...i zivot ide dalje...

Slažem se u potpunosti. Oduvek je postojalo, nije novotarija, ali ni ja ne vidim zašto od toga mora da se pravi cirkus-ok, imate pravo na svoje opredeljenje, pa šta? I nije u skladu sa našim običajima i kulturom, slažem se sa Rusima, a ni sa nekim sistemom vrednosti koji nosi tradicionalna porodica. Po našem Porodičnom zakonu brak je još uvek "zajednica života jednog muškarca i jedne žene".

"Dok na zapadu homoseksualci imaju gotovo jednaka prava kao svi ostali, na istoku, točnije u Srbiji, pojavio se covjek koji tvrdi da ljude može izliječiti od homoseksualizma!

Miroljub Petrović seks s istim spolom naziva bolešću, po profesiji je geolog, a usput drži i predavanja o Stonehengeu te je ravnatelj Institituta za prirodnu medicinu.

Doduše, još nikoga nije izliječio od homoseksualizma, stvar je još u začetku, ali gdje ima vjere, ima i nade." Dnevnik.hr

Sinoc slusam intervju sa doticnim gdinom Petrovicem.
Ukratko cu o njegovom stavu da je homoseksualizam bolest kao svaka druga..
Ako dijete ne odrasta u pravoj patrijalhalnoj porodici, gdje se zna ko je musko ko zensko , gdje nema normalnog odnosa sa roditeljima djeca jednostavno krenu losim putem..pa nabraja "Prostitucija, narkomanija, homoseksualizam.." Inace, na tv-u su vidjeli da je homeseksualizam "in" pa eto probali su i umislili da su pravi homoseksualci.
"Homeseksualizam je izljeciv!" tvrdi Miroljub.

Sta vise, na Fruskoj Gori ce od proljeca biti otvorena klinika gdje ce se "pacijenti" lijeciti od ove "bolesti". Lijecenje ce se provoditi tako sto nece imati nikakvog luksuza, sto dovodi do neodgovarajuceg ponasanja, nego ce inernetsku vezu zamjeniti lopatom, metlom i motikom.

I za par mjeseci ce mu te "lude ideje o homoseksualnosti nestati iz glave"..

I jos jedna njegova tvrdnja je da je homoseksualizam postala u drzavama Zapada te da smo je mi prihvatili rasirenih ruku kao in ideju te da u zemljama Istoka, gdje vlada teski patrijarhat, nema ni jednog jedinom homeoseksualca.

Sta mislite o ovome?:lol:
evo sad pronadjoh cijeli intervju na you tube-u

O ovome sam citala davno pre par godina, samo nije u pitanju ovaj covek, i koliko se secam imao je drukcije metode.. ima veze sa Biblijom, zao mi je sto ne mogu da nadjem opet nesto o tome ali nije bitno jer je ideja ista. A sta reci, stvarno. Klackalica tragicno tuznog i smesnog.

Back