Gdeste cetnici ?

Jeste li bili na Ravnoj Gori ?

• Ne, nisam nikada bio.

• Da, jesam jednom.

• Ne, nepada mi nepamet.

• Ne, nisam ali razmisljam da odem tamo .

• Da, bio sam vise puta i ici cu opet .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ivo po ovom semaforu sto si ga prikazao ti mu dodjes po naj jaci cetnik i gle kakve tragedije nisi bio na Ravnoj Gori.E sad jedna Ravnogorka (po majci) da ti kaze da treba da prodjes tim krajem.Istoriju stavis u dzep i odes da dusom osetis taj kraj,mentalitet i srdacnost tih ljudi.Posto si se zasitio mora i plaza ,za pronenu video bi i osetio sta je Sumadija
i sumadinci.

..eeeeeeeeeeeeeee...snajka..pa ja bi da odem...tamo.. evo obecali...a znam da me lažu..:rida:
..ALI..zato je meni Water-ica..obecala.dace da me odvede tamo da beremo cvijece...:per: :per:...
..ja četnik :rotf: :hahaha::cepanje:....pa zar ne vidis da spasavam..temu... da nema mene davno bi je Laci bacio u katanac/lokot...treba da mi četnici budu zahvalni..sto ih drzim "iznad vode"...

Poslednja izmena:
Arkan:
Nikad vise Jasenovca

„Necemo vise biti ovce! Bicemo pre svega vukovi, ili jos bolje moji ‘tigrovi’! U meni je krv Obilica, koja mi ne dozvoljava da sedim kod kuce i gledam kako se fasisticka azdaja nadvila nad srpskim selima i kako ustaska kama opet kolje srpsku decu i njihove majke. Srbija je u stravicnom neprijateljskom okruzenju. Uz pomoc svih nasih neprijatelja, stvaraju se pred nasim ocima Velika Albanija na Srpskom Kosovu, Velika Hrvatska u Srpskoj Krajini, Velika Bugarska u Srpskoj Makedoniji. Muslimani su se povampirili u Bosni, a oni su srpski mucenici koji jos ne shvataju da su Srbi i koje je jako sramota sto su se iz velike nevolje poturcili i primili islamsku veru.
Zadar, Sibenik, Dubrovnik, Split su srpski gradovi u koje su se na silu naselili katolici. Doslo je najzad vreme da ih odatle isteramo! Borimo se da povratimo granice bivse Jugoslavije, sve do Sezane, jer su to srpske granice, Slovenija ce opet biti Srpska Slovenija, Hrvatska - Srpska Hrvatska, Bosna - Srpska Bosna, Makedonija - Srpska Makedonija. Slovenija je srpska zato sto sam ja u njoj roden i zato sto su se Slovenci udruzili sa nasim neprijateljima, ustasama, pa cemo morati da ih vojnicki porazimo, a pobednik ima pravo da po svom cefu kroji granice i osvojenim teritorijama daje imena koja on hoce.
Ako nas ustaske snage budu napale i ako u kontranapadu budemo prinudeni da ih gonimo do Zagreba - a ja sam ubeden da je ulazak u Zagreb jedini nacin da se definitivno obracunamo sa ustaskom ideologijom - onda cu ja sasvim sigurno da otvorim jednu poslasticarnicu na Jelacica placu. Ulaskom u Zagreb, mi bismo te postene Hrvate koji su u njemu taoci, oslobodili od hipnoze rimokatolicke crkve i vratili ih u realnost, kako bi mogli da uvide da je Nemacka bila i ostala ono sto jeste i shvate da je mizerno da se i dalje Nemcima ulizuju, pevajuci ‘Danke Dojcland’“.
иво није важна маса постова већ шта у њима пише

Nisam bio ali kakvo ponasanje ima SPO nebi nikad vise ni otisao.

Stvarno neznam zasto spamujete i pominjete SPO stranku koja nema ni 1% glasaca ?
Na Ravnu goru dolaze i bivsi SPO0ovci tj. Beli Orlovi i Radikali ....
Pevaju se stare cetnicke pesme , pije se , igra , vecina je u narodnoj nosnji i cetnickim simbolima .
Lepo je otici i doziveti to jednom u zivotu a ako neces posle vise ici ko te tera .

Stvarno neznam zasto spamujete i pominjete SPO stranku koja nema ni 1% glasaca ?
Na Ravnu goru dolaze i bivsi SPO0ovci tj. Beli Orlovi i Radikali ....
Pevaju se stare cetnicke pesme , pije se , igra , vecina je u narodnoj nosnji i cetnickim simbolima .
Lepo je otici i doziveti to jednom u zivotu a ako neces posle vise ici ko te tera .

a ko drzi govor ?

Umesto sto trujes decu ovde mogao bi da posetis Ravnu goru, pa onda da onda izneses svoje misljenje . Imaces sta videti : crkvu, spomen CICI, sumu, prirodu, selo ....
Istorija nam je takva kakva jeste i umesto sto je pljujemo mogli bi je postovati,

Ja sam bio klipane... Iz prve sam garniture niškog obezbeđenja SPO-a... Kad su se jele batine i kad je stvarno bilo čupavo...

Ali ravna gora kako se sad predstavlja je lakrdija i parodija...

СПРЕМ'ТЕ СЕ, СПРЕМ'ТЕ ЧЕТНИЦИ

Планино моја, планино туго,
планино моја, старино
доста сам пута ходио, туго
комитске чете водио.

Српска ми труба затруби
из тога села Дренова.
Спрем'те се, спрем'те четници
силна ће борба да буде.

Загрме Јован војвода
бацајте бомбе четници.
Из ове наше победе