Gde volite da kupujete?

Za svakodnevne sitne potrepštine imam STR blizu svoje kuće, tu se snabdevam onako na dnevnom nivou, volim tu da kupujem.
Npr. kažem im da nešto specifično nabave jer bih kupovala, i oni to nabave već sutra... Imamo neki skoro pa rodbinski odnos.
Jedino kad primim platu ili idem po nekom plaćanju poreza posetim i ove magnate-Maxi, Idea, Lidl, ali nešto ne dovlačim kući baš mnogo stvari od njih.

Meni te male radnjice ne nedostaju. Bilo je ih ovde do skora. I nemam sa njima baš neka bajna iskustva. A ne volim ni ogromne hipermarkete, Neka zlatna sredina. Kod mene postoji market koji drži čovjek koji ovde i živi. Prilično veliki ali ne prevelik. I sa njima imam baš dobad i odnos i iskustvo.

Da li vise volite da kupujete u hipermarketima ili u malim lokalnim radnjicama?

Meni, recimo, bas nedostaju te male radnjice, piljarice i sl.u kojima mi se nikada nije desilo da me ne pozdrave kad udjem, da malo popricaju sa kupcem, nasmeju se itd. jer ih kod mene u kraju vise i nema.
hipermarket.. veci je izbor i nadjem sve sta mi treba.

a i tu kad upoznas prodavacice one ti se jave i slicno.

ne volim male radnjice jer nema pola stvari koje trazim :D

U kupovinu idem tek kad moram i to sa već pripremljenim spiskom za kupovinu. Obično idem u veće markete jer u njima ima sve što tražim i često kupim mnogo toga nego što sam htio. Izbjegavam duže zadržavanje i biranje pogotovo garderobe.. od nje me bukvalno glava zaboli. :roll:

Ne volim baš kupovinu smara me, zato po spisku pokupujem šta mi treba i bežim.
Povremeno odem u hiper ali lakše mi je po manjim marketima jer znam gde šta stoji i brže završim.
Za neke manje kupovine utrčim u lokalne radnje.

I da, za vreme policijskog časa sve sam i kupovala u lokalnim manjim prodavnicama.

Da li vise volite da kupujete u hipermarketima ili u malim lokalnim radnjicama?

Meni, recimo, bas nedostaju te male radnjice, piljarice i sl.u kojima mi se nikada nije desilo da me ne pozdrave kad udjem, da malo popricaju sa kupcem, nasmeju se itd. jer ih kod mene u kraju vise i nema.
Obožavam male specijalizovane prodavnice! U shoping centrima kupujem na veliko, napr. namirnice za nedelju dana. Inače svakodnevno se "muvam" i kupujem po radnjama(kod mene postoje prodavnica začina, lampi,čarapa, donjeg veša...).Svašta nešto!

Bukvalno živim kod jednog TC-a pa mi je delhaize(maxi)supermarket u sklopu istog fizički i najbliži. Isključivo idem na samouslužne kase i završavam bez redova. U blizini relativnoj tj usput su mi od kancelarije do kuće i Roda i Lidl pa kombinujem. Imam svog mesara za meso sa kojim sarađujem inače poslovno pa iako mi nije blizu nije problem da mi donese ili ja svratim do njega kada me put nanese , i naravno kada me ne mrzi da palim nedeljom kola odem na pijac po voće i povrće ponekad. Inače ovaj Delhaize ima pristojnu ponudu istog u smislu kvaliteta pa mi je to uvek rezerva.
Takođe imam dva shop&go u blizini od 100-200m koji u normalnim okolnostima rade 00-24. Apsolutno nemam potrebu za lokalnim STR. Potpuno se odvikao a i realno su im cene veće,proizvodi dugo stoje.... Ko puši možda mu znači za cigare ono tipa da skokne da kupi, meni ni to.

Najdraže mi je da kupujem u DM-u
Em su organski proizvodi pristupačnih cena, em imaju divne organske namaze, pire od leblebija i krompira, organske kocke za supu, svašta nešto
Čak i za mačke imaju kvalitetnu hranu
A skoro ceo prihod ide u dobrotvorne svrhe
To je zaveštanje osnivača DM - a

Back