Gde vas danas boli ?

ne smeta meni njeno podjeebavanje,boli,radila ona to ili ne
nego imas li ti neki preglog sta jos da pijem?

sad procitah da izbegavas inekcije, tako da nemam predlog..samo, mislim da ces pre ili kasnije morati na njih, ako te tako jako boli..
probaj supozitorije da korisits, umesto oralne primene, umeju nekad da deluju malo bolje. i idi na bazen, ali to znas i bez mene. :)
si bila kod neurologa?

sad procitah da izbegavas inekcije, tako da nemam predlog..samo, mislim da ces pre ili kasnije morati na njih, ako te tako jako boli..
probaj supozitorije da korisits, umesto oralne primene, umeju nekad da deluju malo bolje. i idi na bazen, ali to znas i bez mene. :)
si bila kod neurologa?

ima dobar fazon za ciganku i cepice :mrgreen:
isla sam kod fizijatra,od nje su mi i ovi lekovi.nisam isla sada,ali zbog istog idem svaki par meseci

Cicak ti si bas u tra la la modu? :)
Kad bi znala koliko boli kad uhvati isijas, tesko da bi se zaebavala sa istim.

@trenutno me nista ne boli, ali glavudza me juce pomerila, mater joj.
Hvala Bogu pa ne znam... :zaljubljena:
Ja sve bolove uspesno lecim :zper:
ne smeta meni njeno podjeebavanje,boli,radila ona to ili ne
nego imas li ti neki preglog sta jos da pijem?
Eto... :( kakav je to sad recnik...
Umesto duhovite opaske... nije fer, sto bi moje dete reklo... :lol:

PS. Pij nesto jako, idi u apoteku, sta se mucis.
tu ki,el ima neko da ljubi da prodje:rumenko:

Bravo june...
tako sam ja mojoj kumi kad je dosla iz porodilista i zali se da je boli rana, sekli je... ja kazem:"Pa nek kum ljubi da prodje." :heart:

Hvala Bogu pa ne znam... :zaljubljena:
Ja sve bolove uspesno lecim :zper:

Eto... :( kakav je to sad recnik...
Umesto duhovite opaske... nije fer, sto bi moje dete reklo... :lol:

PS. Pij nesto jako, idi u apoteku, sta se mucis.

Bravo june...
tako sam ja mojoj kumi kad je dosla iz porodilista i zali se da je boli rana, sekli je... ja kazem:"Pa nek kum ljubi da prodje." :heart:

Verujem da bi ti bilo presimpaticno u vreme kada si imala one silne probleme i bolove o kojima si na forumu pisala, i dok ti je zivot visio u koncu, da ti je neko rekao jao bre, nije to nista, nek te muz opandrci, procvetaces :zaljubljena:

i, sta ti je vise sa tim seksom, aman?

Verujem da bi ti bilo presimpaticno u vreme kada si imala one silne probleme i bolove o kojima si na forumu pisala, i dok ti je zivot visio u koncu, da ti je neko rekao jao bre, nije to nista, nek te muz opandrci, procvetaces :zaljubljena:

i, sta ti je vise sa tim seksom, aman?

Pa ja joj nisam rekla da nije nista... vec da joj skrenem misli... nema nista od kukanja... ili uzeti jaci lek, ili trpeti, ja nisam za to da se trpi bol... ;) a vedar duh mora da zadrzi... :lol:
Mozda da je muz tad mogao da me opandrci(sjajan izraz :lol: ) mozda bi manje bolelo... ali nam zabranili ...

Gde ti vidis sex? :malav:

Pa ja joj nisam rekla da nije nista... vec da joj skrenem misli... nema nista od kukanja... ili uzeti jaci lek, ili trpeti, ja nisam za to da se trpi bol... ;) a vedar duh mora da zadrzi... :lol:
Mozda da je muz tad mogao da me opandrci(sjajan izraz :lol: ) mozda bi manje bolelo... ali nam zabranili ...

Gde ti vidis sex? :malav:

sa boldovanim se slazem potpuno.
nego, znam kako je kad uhvati, pa ne pusta, nije ti do zivota, a ne do namestanja kostiju :zper: u tvojoj predlozenoj varijanti :D

Back