skriboman
Iskusan
- Poruka
- 5.591
Keti...fina cura nauicla je i srpski...probaj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zavisi od orijentacije i jedne i druge strane.po svemu sudeci, na prajdu je bilo najlakse, lol!
Upoznao sam par njih takvih katolkinja da nisu planirale ništa pre braka. Religijsko ispiranje mozga u Polskoj je neverovatno za naše prilike. Katolička crkva tamo suvereno vlada i školama i životima.brate od ove tri sto sam imao iskustva nisu gore od nasih naprotiv
Nisi ni svestan kako se to cepa u booljuUpoznao sam par njih takvih katolkinja da nisu planirale ništa pre braka. Religijsko ispiranje mozga u Polskoj je neverovatno za naše prilike. Katolička crkva tamo suvereno vlada i školama i životima.
Ove se tako čuvaju greha da je neverovatno. Baš se čuvaju grehova, nije samo u pitanju nevinost za muža, nego da ne rasplaču Devicu Mariju. Indoktrinacija.Nisi ni svestan kako se to cepa u boolju![]()
Hajde da se Ispomažemo medžusobno,od ovih naših istripovanih koje su umislile da su "boginje koje hodaju među smrtnicima-čiji NI pogled ne zaslužuju a kamoli nešto više(a i to sa prezirom,onako sa visoke visine,-Ionako nema Vajde,fajde...ja sam ze ne zarekao,već ZAKLEO,da ću oženiti Ruskinju ili ništa-da sam imao veze sa našim devojkama-jesam,i meni dosta stresa,drame,nerviranja,svađa,prebacivanja,čak i prevara!
Tako da se više domaćom ponudom ne bih više (narednih 1000 karmi-Života) BAVIO NI TEORETSKI!
To sa cvećem i bombonjerama -"bez ikakvog povoda",će malo da sačekaJU-ako kažeš da smo u kamenom dobu -onda će valjda očekivati i razumeti toljagu u glavu pa u pećinu (ko Borat na kraju prvog dela-kad hoće da stavi pamelu u džakOve koje su došle znaju da se podrazumeva kameno doba u srbiji![]()
Au jbt......pazite,što je najgore ,ikekako ima logike u tom opažanju. "E pa,njih su za sve pripremali ,sem za mene-pa borićemo se pritatelji moji ,pa ko kome prvi doide glave" - Sad ću da budem ko Bata Stojković u Balkanskom Špijunu.........aaaaa.....sad je meni jasno....kao fol IT "strani radnici za američke nvo bezimene jako bogate firme" + enormna primanja....pa da , mario80 svaka čast na sklopljenim "kockicama" Mnogo dobar izgovor ,da ti vršljaju iznutra a kao Informatičke Tehnologije,moj tast radi od jutra do sutra i to među inostrancima,pa nemože da zaradi toliko ,koliko ovi kao zarađuju na tom istom poslu,samo se "malo" razlikuje poslodavac-u njihovom slučaju bezimeni i neki nvo,normalno američki.....mario80 zapanjen ja,sad sve to sa njima ovde ima itekako smislaKakav crni it to su sve špijunčine plaćeni od nato i usa nacista pa su pobegli iz rusije. Kojekakve nevladine organizacije i ostale govnhurije.