GDE upoznati Ruskinju u Beogradu?

Hajde da se Ispomažemo medžusobno,od ovih naših istripovanih koje su umislile da su "boginje koje hodaju među smrtnicima-čiji NI pogled ne zaslužuju a kamoli nešto više(a i to sa prezirom,onako sa visoke visine,-Ionako nema Vajde,fajde...ja sam ze ne zarekao,već ZAKLEO,da ću oženiti Ruskinju ili ništa-da sam imao veze sa našim devojkama-jesam,i meni dosta stresa,drame,nerviranja,svađa,prebacivanja,čak i prevara!
Tako da se više domaćom ponudom ne bih više (narednih 1000 karmi-Života) BAVIO NI TEORETSKI!

nećeš se ti sa tim stavom ovajditi od Ruskinja, one su ti još zahtevnije od naših žena.
kod naših mučenica i može da prođe 50/50 priča jer su navikle na slepački tretman, kod Ruskinja ne dolazi u obzir, a cveće i bombonjere bez ikakvog povoda se podrazumevaju

ako hoćeš ženu iz fantazije, moraš i da postaneš takav muškarac jbg

Ove koje su došle znaju da se podrazumeva kameno doba u srbiji :D
To sa cvećem i bombonjerama -"bez ikakvog povoda",će malo da sačekaJU-ako kažeš da smo u kamenom dobu -onda će valjda očekivati i razumeti toljagu u glavu pa u pećinu (ko Borat na kraju prvog dela-kad hoće da stavi pamelu u džak :) , a kakva bre bombonjera-,došle u kameno doba,tu su pravi muškarci a ne pi...ptičice ko njihovi IT tunjavi cvikeraši,koji izgledaju kao nerazvijeni osmaci :batina: :rotf:

Kakav crni it to su sve špijunčine plaćeni od nato i usa nacista pa su pobegli iz rusije. Kojekakve nevladine organizacije i ostale govnhurije.
Au jbt......pazite,što je najgore ,ikekako ima logike u tom opažanju. "E pa,njih su za sve pripremali ,sem za mene-pa borićemo se pritatelji moji ,pa ko kome prvi doide glave" - Sad ću da budem ko Bata Stojković u Balkanskom Špijunu.........aaaaa.....sad je meni jasno....kao fol IT "strani radnici za američke nvo bezimene jako bogate firme" + enormna primanja....pa da , mario80 svaka čast na sklopljenim "kockicama" Mnogo dobar izgovor ,da ti vršljaju iznutra a kao Informatičke Tehnologije,moj tast radi od jutra do sutra i to među inostrancima,pa nemože da zaradi toliko ,koliko ovi kao zarađuju na tom istom poslu,samo se "malo" razlikuje poslodavac-u njihovom slučaju bezimeni i neki nvo,normalno američki.....mario80 zapanjen ja,sad sve to sa njima ovde ima itekako smisla

Back