Gde upisati dete u srednju skolu

Marge:
Graficku ili ugostiteljsku ili tako nesto. I brate, ekonomska je ze takve ucenike, a ne za vukovce, samo sto sad to niko ne kapira...

Ne slazem se sa tobom.Svako treba da upise skolu koja mu odgovara,bez obzira na to da li je vukovac ili ne.U Sokobanji vukovci upisuju ekonomsku i turisticku.Za gimnaziju treba minimum 44 poena...Sem toga,moj razredni kaze da uvek treba da zavrsimo srednju skolu koja nam je najprakticnija i najlaksa,jer cu ja moci sve drustvene nauke da studiram kasnije,bez obzira sto nisam zavrsila gimnaziju...

Ovaj Jerotije za jednog "neobrazovanog" čoveka šije gramatiku. Rečenice su mu gramatički ispravnije i rečima bogatije od većine forumaša. Nisam znao da harmonikaši umeju da koriste Internet, a kamoli da posećuju forume. A ovaj je u tome iskusan. Njegova priča kao da je scenario neke naše komedije iz osamdesetih (npr. Žikina dinastija).
Tako da čestitam Jerotiju, tačnije onome ko se predstavlja kao on. Predpostavljam da je to neki klinac željan zajebancije i da je ove godine upisao srednju školu. MALI, SVAKA TI ČAST!!!!!! Ovi likovi se satiru da pomognu tvom sinu, čije ime čak nisi spomenuo (ponosni harmonikaši i narodski ljudi to obavezno čine) i koji će svirati na nakom harmonikaškom takmičenju Jugoslavije (Juga odavno ne postoji).

ON BRATE JOŠ I TRAŽI DA MU NEKO PONUDI VEZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOGLA BI DA SE NADJE NEKA BU**LA PA DA MU PONUDI MESTO ZA SINA U NEKOJ ŠKOLI.
TADA BI POLICIJA MOGLA DA INTERVENIŠE POVODOM KRIMINALA PREKO INTERNETA.
VEĆ VIDIM NASLOVE: OŠTRA BORBA PROTIV MITA I KORUPCIJE, SRPSKI SAJBER POLICAJCI...

DJOLE_SAMI:
Ovaj Jerotije za jednog "neobrazovanog" čoveka šije gramatiku. Rečenice su mu gramatički ispravnije i rečima bogatije od većine forumaša. Nisam znao da harmonikaši umeju da koriste Internet, a kamoli da posećuju forume. A ovaj je u tome iskusan. Njegova priča kao da je scenario neke naše komedije iz osamdesetih (npr. Žikina dinastija).
Tako da čestitam Jerotiju, tačnije onome ko se predstavlja kao on. Predpostavljam da je to neki klinac željan zajebancije i da je ove godine upisao srednju školu. MALI, SVAKA TI ČAST!!!!!! Ovi likovi se satiru da pomognu tvom sinu, čije ime čak nisi spomenuo (ponosni harmonikaši i narodski ljudi to obavezno čine) i koji će svirati na nakom harmonikaškom takmičenju Jugoslavije (Juga odavno ne postoji).
Prijatelju, hvala ti na komplimentima. Lepo to zvuci i lepo se osecas kad neko tako misli o tebi ali ja nisam klinac i sve ovo sto sam pisao je iskreno od reci do reci. Ja bas nisam obrazovan iako imam 3 srednje skole i sve 3 sam zavrsio preko veze. Samo jedna od njih mi je potrebna za zanimanje kojim se danas bavim a to je saobracajna [taksista]. To sto sam mozda "dobar" sa gramatikom.......pa nemam pojma. Nevodim bas gramaticki racuna dali je ispravno ili nije ono sto pisem ali ako stvarno tako izgleda onda je super. Trebao sam da budem neki politicar ili sl he he he I jos nesto. Tesko da ce milicija moci da pohvata ovu skolsku mafiju jer je to beznacajno. Da je faks pa da razumem prodaju ispita i tako to. Pozdrav i svako dobro ! :wink:

MadonnaGirl:
Ne slazem se sa tobom.Svako treba da upise skolu koja mu odgovara,bez obzira na to da li je vukovac ili ne.U Sokobanji vukovci upisuju ekonomsku i turisticku.Za gimnaziju treba minimum 44 poena...Sem toga,moj razredni kaze da uvek treba da zavrsimo srednju skolu koja nam je najprakticnija i najlaksa,jer cu ja moci sve drustvene nauke da studiram kasnije,bez obzira sto nisam zavrsila gimnaziju...
Naravno da mozes da studiras sve drustvene nauke sa ekonomskom. Ne kazem za to, jer imas vise mogucnosti za fax od mene, koja idem u muzicku. I moguce da je kod tebe u SB ekonomska jaca od gimnazije, pa je normalno da ides u ekonomsku... Ali u BG-u pored 15 gimnazija, od kojih je bar pet jace od najjace ekonomske, ne kapiram da neko ide u ekonomsku jer bas zeli da studira ekonomiju... Ekonomija moze da se studira i bez ekonomske..............

Marge:
Naravno da mozes da studiras sve drustvene nauke sa ekonomskom. Ne kazem za to, jer imas vise mogucnosti za fax od mene, koja idem u muzicku. I moguce da je kod tebe u SB ekonomska jaca od gimnazije, pa je normalno da ides u ekonomsku... Ali u BG-u pored 15 gimnazija, od kojih je bar pet jace od najjace ekonomske, ne kapiram da neko ide u ekonomsku jer bas zeli da studira ekonomiju... Ekonomija moze da se studira i bez ekonomske..............

U pravu si...

DJOLE_SAMI:
Genijalno je što si sada napravio nekoliko gramatičkih grešaka! :) :) :)
Pa ja rekoh da sam tri srednje skole zavrsio preko veze i to sto imam par gramatickih gresaka je za mene nepismenog uspeh. Treba mi dodeliti Nobelovu nagradu zato sto uopste ovakvi kao ja i znaju sva slova. Neznam zasto uopste obracas paznju na pravopis ? Vazno je da se zna sustina onoga sto neko hoce da kaze a sad pored ovakvih kritika trebao bih da sve polagano procitam pre nego sto kliknem na "posaljite odgovor". Inace, upisao sam danas sina u skolu na Dorcolu na smer "tehnicar energetike" Nerazumem se bas u tu oblast, niti znam sta moze da bude kad zavrsi al znam da ide na 4-godisnje skolovanje. Ako neko zna nesto detaljnije o ovoj skoli nek napise. Voleo bih da znam, Pozdrav svima ! :razz:

jerotije:
Pa ja rekoh da sam tri srednje skole zavrsio preko veze i to sto imam par gramatickih gresaka je za mene nepismenog uspeh. Treba mi dodeliti Nobelovu nagradu zato sto uopste ovakvi kao ja i znaju sva slova. Neznam zasto uopste obracas paznju na pravopis ? Vazno je da se zna sustina onoga sto neko hoce da kaze a sad pored ovakvih kritika trebao bih da sve polagano procitam pre nego sto kliknem na "posaljite odgovor". Inace, upisao sam danas sina u skolu na Dorcolu na smer "tehnicar energetike" Nerazumem se bas u tu oblast, niti znam sta moze da bude kad zavrsi al znam da ide na 4-godisnje skolovanje. Ako neko zna nesto detaljnije o ovoj skoli nek napise. Voleo bih da znam, Pozdrav svima ! :razz:
Ma ti se bre za*ebavas....

jerotije:
pa skola i nije posebno da znas..
znaci ucenici su tu i tamo losi i ne znam nije ok koliko sam cuo..

Ovaj Jerotije za jednog "neobrazovanog" čoveka šije gramatiku. Rečenice su mu gramatički ispravnije i rečima bogatije od većine forumaša. Nisam znao da harmonikaši umeju da koriste Internet, a kamoli da posećuju forume
...ti si procitao sve recenice "vecine" "forumasa"?? o_O
...reci su deo recenice....sto je recenica bogatija recima, to znaci da je duza...dakle, nema nikakve veze sa kvalitetom...
...to sto je neko harmonikas, ne mora da znaci da ne ume da radi nesto drugo...niti znaci da takvi ljudi ne posecuju forume...
ovde su ti sve štreberi, pa jednostavno moraju da obrate pažnju na pravopis
...streber znaci sta??
..ja ne obracam paznju na rukopis..niti na pravopisne greske, osim ako bas nema sanse da se razume recenica....sto je slucaj kod nekih osoba...

turbo-ajvar:
@jerotije

ovde su ti sve štreberi, pa jednostavno moraju da obrate pažnju na pravopis :D

a i ja slabo stojim sa tim za šta koji smer služi.
Ma volim da pisem opusteno i da se osecam kao da s nekim sedim u kafani i pricam neobavezno a ne da vodim racuna o gramatici. Ja priznajem da sam neobrazovan, seljak covek, vaspitan na ulici i netreba mi zameriti. Nisam u fazonu da mi sve u zivotu bude "pod konac". Boli me uvo ! :razz: :razz: :razz:

Back