Afflicted:e da, kod nas je bash dosta odlichnih uchenika, tachnije vukovaca upisalo ekonomsku...bezveze...i to je za slabije uchenike...brate, gimazije su za vukovce...
Ne mora da znaci, ja sam bio vukovac, pa sam upisao turisticku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Afflicted:e da, kod nas je bash dosta odlichnih uchenika, tachnije vukovaca upisalo ekonomsku...bezveze...i to je za slabije uchenike...brate, gimazije su za vukovce...
Marge:Graficku ili ugostiteljsku ili tako nesto. I brate, ekonomska je ze takve ucenike, a ne za vukovce, samo sto sad to niko ne kapira...
Prijatelju, hvala ti na komplimentima. Lepo to zvuci i lepo se osecas kad neko tako misli o tebi ali ja nisam klinac i sve ovo sto sam pisao je iskreno od reci do reci. Ja bas nisam obrazovan iako imam 3 srednje skole i sve 3 sam zavrsio preko veze. Samo jedna od njih mi je potrebna za zanimanje kojim se danas bavim a to je saobracajna [taksista]. To sto sam mozda "dobar" sa gramatikom.......pa nemam pojma. Nevodim bas gramaticki racuna dali je ispravno ili nije ono sto pisem ali ako stvarno tako izgleda onda je super. Trebao sam da budem neki politicar ili sl he he he I jos nesto. Tesko da ce milicija moci da pohvata ovu skolsku mafiju jer je to beznacajno. Da je faks pa da razumem prodaju ispita i tako to. Pozdrav i svako dobro ! :wink:DJOLE_SAMI:Ovaj Jerotije za jednog "neobrazovanog" čoveka šije gramatiku. Rečenice su mu gramatički ispravnije i rečima bogatije od većine forumaša. Nisam znao da harmonikaši umeju da koriste Internet, a kamoli da posećuju forume. A ovaj je u tome iskusan. Njegova priča kao da je scenario neke naše komedije iz osamdesetih (npr. Žikina dinastija).
Tako da čestitam Jerotiju, tačnije onome ko se predstavlja kao on. Predpostavljam da je to neki klinac željan zajebancije i da je ove godine upisao srednju školu. MALI, SVAKA TI ČAST!!!!!! Ovi likovi se satiru da pomognu tvom sinu, čije ime čak nisi spomenuo (ponosni harmonikaši i narodski ljudi to obavezno čine) i koji će svirati na nakom harmonikaškom takmičenju Jugoslavije (Juga odavno ne postoji).
Naravno da mozes da studiras sve drustvene nauke sa ekonomskom. Ne kazem za to, jer imas vise mogucnosti za fax od mene, koja idem u muzicku. I moguce da je kod tebe u SB ekonomska jaca od gimnazije, pa je normalno da ides u ekonomsku... Ali u BG-u pored 15 gimnazija, od kojih je bar pet jace od najjace ekonomske, ne kapiram da neko ide u ekonomsku jer bas zeli da studira ekonomiju... Ekonomija moze da se studira i bez ekonomske..............MadonnaGirl:Ne slazem se sa tobom.Svako treba da upise skolu koja mu odgovara,bez obzira na to da li je vukovac ili ne.U Sokobanji vukovci upisuju ekonomsku i turisticku.Za gimnaziju treba minimum 44 poena...Sem toga,moj razredni kaze da uvek treba da zavrsimo srednju skolu koja nam je najprakticnija i najlaksa,jer cu ja moci sve drustvene nauke da studiram kasnije,bez obzira sto nisam zavrsila gimnaziju...

Marge:Naravno da mozes da studiras sve drustvene nauke sa ekonomskom. Ne kazem za to, jer imas vise mogucnosti za fax od mene, koja idem u muzicku. I moguce da je kod tebe u SB ekonomska jaca od gimnazije, pa je normalno da ides u ekonomsku... Ali u BG-u pored 15 gimnazija, od kojih je bar pet jace od najjace ekonomske, ne kapiram da neko ide u ekonomsku jer bas zeli da studira ekonomiju... Ekonomija moze da se studira i bez ekonomske..............
Pa ja rekoh da sam tri srednje skole zavrsio preko veze i to sto imam par gramatickih gresaka je za mene nepismenog uspeh. Treba mi dodeliti Nobelovu nagradu zato sto uopste ovakvi kao ja i znaju sva slova. Neznam zasto uopste obracas paznju na pravopis ? Vazno je da se zna sustina onoga sto neko hoce da kaze a sad pored ovakvih kritika trebao bih da sve polagano procitam pre nego sto kliknem na "posaljite odgovor". Inace, upisao sam danas sina u skolu na Dorcolu na smer "tehnicar energetike" Nerazumem se bas u tu oblast, niti znam sta moze da bude kad zavrsi al znam da ide na 4-godisnje skolovanje. Ako neko zna nesto detaljnije o ovoj skoli nek napise. Voleo bih da znam, Pozdrav svima ! :razz:DJOLE_SAMI:Genijalno je što si sada napravio nekoliko gramatičkih grešaka!![]()
![]()
![]()
Ma ti se bre za*ebavas....jerotije:Pa ja rekoh da sam tri srednje skole zavrsio preko veze i to sto imam par gramatickih gresaka je za mene nepismenog uspeh. Treba mi dodeliti Nobelovu nagradu zato sto uopste ovakvi kao ja i znaju sva slova. Neznam zasto uopste obracas paznju na pravopis ? Vazno je da se zna sustina onoga sto neko hoce da kaze a sad pored ovakvih kritika trebao bih da sve polagano procitam pre nego sto kliknem na "posaljite odgovor". Inace, upisao sam danas sina u skolu na Dorcolu na smer "tehnicar energetike" Nerazumem se bas u tu oblast, niti znam sta moze da bude kad zavrsi al znam da ide na 4-godisnje skolovanje. Ako neko zna nesto detaljnije o ovoj skoli nek napise. Voleo bih da znam, Pozdrav svima ! :razz:
pa skola i nije posebno da znas..jerotije:Pa ja rekoh da sam tri srednje skole zavrsio preko veze i to sto imam par gramatickih gresaka je za mene nepismenog uspeh. Treba mi dodeliti Nobelovu nagradu zato sto uopste ovakvi kao ja i znaju sva slova. Neznam zasto uopste obracas paznju na pravopis ? Vazno je da se zna sustina onoga sto neko hoce da kaze a sad pored ovakvih kritika trebao bih da sve polagano procitam pre nego sto kliknem na "posaljite odgovor". Inace, upisao sam danas sina u skolu na Dorcolu na smer "tehnicar energetike" Nerazumem se bas u tu oblast, niti znam sta moze da bude kad zavrsi al znam da ide na 4-godisnje skolovanje. Ako neko zna nesto detaljnije o ovoj skoli nek napise. Voleo bih da znam, Pozdrav svima ! :razz:
...ti si procitao sve recenice "vecine" "forumasa"?? o_OOvaj Jerotije za jednog "neobrazovanog" čoveka šije gramatiku. Rečenice su mu gramatički ispravnije i rečima bogatije od većine forumaša. Nisam znao da harmonikaši umeju da koriste Internet, a kamoli da posećuju forume
...streber znaci sta??ovde su ti sve štreberi, pa jednostavno moraju da obrate pažnju na pravopis
...paja samo kad bih zavrsio 3 srednje bio bi vuk ristic karadzic keve mi..
...Vuk Karadzic nije zavrsio ni jednu srednju skolu

Niti prosao pored fakulteta !duky:...pa...Vuk Karadzic nije zavrsio ni jednu srednju skolu
![]()
![]()
![]()
Tacno. Sad mogu opusteno da idem na more u petak 13 jula [petak 13-ti} :shock:MadonnaGirl:Drago mi je da je konacno upisao skolu!Sad ti je,nadam se lakse! (upuceno Jerotiju)![]()
Ma volim da pisem opusteno i da se osecam kao da s nekim sedim u kafani i pricam neobavezno a ne da vodim racuna o gramatici. Ja priznajem da sam neobrazovan, seljak covek, vaspitan na ulici i netreba mi zameriti. Nisam u fazonu da mi sve u zivotu bude "pod konac". Boli me uvo ! :razz: :razz: :razz:turbo-ajvar:@jerotije
ovde su ti sve štreberi, pa jednostavno moraju da obrate pažnju na pravopis
a i ja slabo stojim sa tim za šta koji smer služi.
duky:...streber znaci sta??
..ja ne obracam paznju na rukopis..niti na pravopisne greske, osim ako bas nema sanse da se razume recenica....sto je slucaj kod nekih osoba...