Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 42.228
Gde upisati dete u srednju skolu sa 46 bodova na prijemnom a da nebude daleko od Vozdovca ? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to sam i ja htela da kazemMadonnaGirl:Jerotije,sta god da ti dete trazi,pusti ga da ide!Gde god ono hoce!
I ja se slažem sa tim!Moj sin je išao na prijemni iako je rešio da hoće da ide za automehaničara ili auto limara i to samo tri godine!To je njegova odluka ja neću da se mešam !Slažemo se o izboru zanimanja,jedino mi je žao što neće da ide 4godine.Mada kažu da ako bude jedan od najačih u ocenama u prvoj godini treba da polaže samo neke predmete i da može onda da predje,da završi 4 godine!MadonnaGirl:Jerotije,sta god da ti dete trazi,pusti ga da ide!Gde god ono hoce!
Polazhe razliku ispita. Tako tje da ima dve diplome. I josh mozhda visha shkola posle toga i bog da ga vidi...dragoslava:I ja se slažem sa tim!Moj sin je išao na prijemni iako je rešio da hoće da ide za automehaničara ili auto limara i to samo tri godine!To je njegova odluka ja neću da se mešam !Slažemo se o izboru zanimanja,jedino mi je žao što neće da ide 4godine.Mada kažu da ako bude jedan od najačih u ocenama u prvoj godini treba da polaže samo neke predmete i da može onda da predje,da završi 4 godine!
Pa sa 18 000...MadonnaGirl:Kako ce u muzicku ako nema talenat?