GDE U VASEM GRADU TJ. KRAJU SETATE PSE???

Odgovorila sam sa drugim nickom, ali se post ne vidi...
Nije stvar u prljavom poslu, a stvari se nece promeniti dok se ovde ne zavede kultura prvo medju ljudima pa onda medju vlasnicima pasa. Da li ce neka baba prestati na pljuje po ulici ako mene vidi da cistim? Da li ce mozda neki deda da prestane da sere po zbunju ako mene vidi da skupljam izmet za svojim psom? Cisto sumnjam.
Da li je ikada igde naplacena kazna za pljuvanje ili bacanje otpadaka po ulici? Nije. E pa molim lepo, sve je jasno...

Nije jasno. Treba da radis to zbog sebe, a ne zato da neka baba ne bi pljuvala po ulici. Imas valjda sopstveni osecaj za cistocu?
Pa bas zato sto imam svoje ja, necu da skupljam govna.necu kad to niko ne radi, a kad se uvede bolji zakon, pa zabrane ljudima da seru po parkovima, tad cu da krenem.
Inace, meni se ne gadi nista od mog psa, pa ni njegova govna i uopste mi ne bi bio problem da ih skupim kad bi to stvarno funkcionialo.
Nemas svoje ja, jer da imas, ne bi se drzala: "Sto ja to da radim, kada niko drugi ne radi?"
Poceces kad ti drugi naredi, sto znaci da ipak nemas svoje ja.

Odgovorila sam sa drugim nickom, ali se post ne vidi...

Nije jasno. Treba da radis to zbog sebe, a ne zato da neka baba ne bi pljuvala po ulici. Imas valjda sopstveni osecaj za cistocu?

Nemas svoje ja, jer da imas, ne bi se drzala: "Sto ja to da radim, kada niko drugi ne radi?"
Poceces kad ti drugi naredi, sto znaci da ipak nemas svoje ja.

Necu da komentarisem ovo, jer necu ni ja da kvarim temu, to sto imamo razlicita misljenja o nekim stvarima druge ljude potpuno ne interesuje. Nemoj vise to da spominjes keve ti. :roll:

E da!!!
Nekada sam zivela u ulici Adm.Geprata(BG),sad su tamo mama i shvetca. Elem, tu postoji takozvani Bazenski park i tamo su od pamtiveka setani kucici na gornjem delu(kod kafea "Monument"), dok je donji deo parka uvek bio za klince!
Ne secam se ni kao dete a ni sad da je bilo ikakvih problema!! Uvek je sve funkcionisalo,sad tamo postoje i one kante za kuce (za kesice i kaku)!!! Taj park obozavam ali retko odlazim sa Donom tamo jer je daleko od mog stana!!! Uglavnom eto jos jedne gotivne lokacije!!!

Zemunski park, kej pored Dunava, mi se tamo setamo i nemamo nekih vecih problema, odrasle muzjake izbegavamo( za svaki slucaj), sa ostalim kucicima se pozdravimo, ljudi ga ne zanimaju preterano ni kad je pusten, potpuno ih ignorise, a jos ako ponesemo lopticu!!! E onda nista ne primecuje osim mene i loptice. Stvarno, osim glupih komentara (,, koliko TO jede?! bolje decu da setas... ,,) nemamo problema sa setnjama i igrom. A nuzdu nikada ne obavlja van zbunja (mislim da se stidi) tako da ni to nije problem.

Ja licno mislim, da je problem oko prikupljana zaostalih izmeta nasih ljubimaca samo na prostorima koji nisu pokriveni travnatim delom, odnosno mislim da bi odatle trebali svakako da se pokupe. A sto se tice travnatih povrsina, mislim da njima mogu da koriste, zar se i ovako ne baca organsko djubrivo za plodnije zemljiste. Uostalom, zelene povrsine nisu za gazenje. Sta ljudi rade na travi? Trava je ukras i izvor kiseonika. Ali opet se sve vrti oko kulture zivljenja....

I moj isto! Obozava razne lunje sa kojima se najbolje druzi.:D:D

I moj. Narocito sto je i sam bio nesto nalik lunji. A kod nas ih ima do mile volje, malo su se zaneli ovi nadlezni pa sve I SVASTA vracaju na ulice tako da se Gizmo ponekad zezne pa ne naidje bas na odobravanje od strane tih pasa sa fixiranim ogrlicama sa plavim medaljonima. Pre neki dan sam ga vadila iz jednog od najozloglasenijih copora u gradu i psovala sve po spisku i zeni koja ih hrani i mom muzu kao clanu komisije i svim ostalim clanovima komisije... Da je neko od njih bio tu , jos bih i batine dobila! A za sve je kriva predsednica lokalnog drustva koja smatra igranjem Boga eutanaziju (da ne pricam o pretnjama tuzbom, zatvorom...) a podrzava vestacko odrzavanje u zivotu zivotinja koje nisu pogodni kandidati cak n iza ozdravljenje a kamoli za udomljavanje ili ne-daj-boze vracanje na ulicu. Inace, kaku redovno skupljam. Vec 1 000 000-ti put, MISLI GLOBALNO, RADI LOKALNO!

Back