Odgovorila sam sa drugim nickom, ali se post ne vidi...
Nije jasno. Treba da radis to zbog sebe, a ne zato da neka baba ne bi pljuvala po ulici. Imas valjda sopstveni osecaj za cistocu?
Poceces kad ti drugi naredi, sto znaci da ipak nemas svoje ja.
Nije stvar u prljavom poslu, a stvari se nece promeniti dok se ovde ne zavede kultura prvo medju ljudima pa onda medju vlasnicima pasa. Da li ce neka baba prestati na pljuje po ulici ako mene vidi da cistim? Da li ce mozda neki deda da prestane da sere po zbunju ako mene vidi da skupljam izmet za svojim psom? Cisto sumnjam.
Da li je ikada igde naplacena kazna za pljuvanje ili bacanje otpadaka po ulici? Nije. E pa molim lepo, sve je jasno...
Nije jasno. Treba da radis to zbog sebe, a ne zato da neka baba ne bi pljuvala po ulici. Imas valjda sopstveni osecaj za cistocu?
Nemas svoje ja, jer da imas, ne bi se drzala: "Sto ja to da radim, kada niko drugi ne radi?"Pa bas zato sto imam svoje ja, necu da skupljam govna.necu kad to niko ne radi, a kad se uvede bolji zakon, pa zabrane ljudima da seru po parkovima, tad cu da krenem.
Inace, meni se ne gadi nista od mog psa, pa ni njegova govna i uopste mi ne bi bio problem da ih skupim kad bi to stvarno funkcionialo.
Poceces kad ti drugi naredi, sto znaci da ipak nemas svoje ja.