- Poruka
- 17.625
Grebi, i pisi svoju Bibliju.Nije biblija pjesmica za bubati napamet.Tu ima slojeva.
Jevreji su bili robovi boga Faraona.
I onda su postali slobodni preko zmije Mojsija.Ima slojeva treba zagrebati dublje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grebi, i pisi svoju Bibliju.Nije biblija pjesmica za bubati napamet.Tu ima slojeva.
Jevreji su bili robovi boga Faraona.
I onda su postali slobodni preko zmije Mojsija.Ima slojeva treba zagrebati dublje.
1. Mojsijeva 1,31 | Tada pogleda Bog sve što je stvorio, i gle, dobro bješe veoma. I bi veče i bi jutro, dan šest |
Ne budi takav nije potreba.Grebi, i pisi svoju Bibliju.
Nije uopce to cilj vec ljubav.Prvo slovo i zadnje slovo Jevrejske tore cine srce.Sta je to biti savrsen?
Po bibliji ne ciniti greh.
Bog vec sada naziva one koji su prestali da grese, savrsenima.
Bog nije stvorio Adama i Evu gresnima.
Sto po biblijskom principu savrsenosti znaci da su onda bili savrsrni.
Kada je Bog pogledao sve sto je stvorio podrazumeva Adama i Evu.
Bog kaze sve dobro bese.
Da je i malo bilo greha u necemu ili greske, Bog ne bi mogao to da kaze.
Samo je trebalo sacekati da covek donese svoju licnu odluku da se on sam odlucuje da sluzi Bogu, i tada je sve savrseno.
Jer se i on pita.
Ima svoju volju.
Medjutim covek je doneo drugaciju odluku i odbio da udje u savrsenu vecnost.
1. Mojsijeva 1,31 Tada pogleda Bog sve što je stvorio, i gle, dobro bješe veoma. I bi veče i bi jutro, dan šest
Znaci na pitanje da li su Adam i Eva bili savrseni, napises samo rec ljubav.Nije uopce to cilj vec ljubav.Prvo slovo i zadnje slovo Jevrejske tore cine srce.
Za svaki slucaj kao zastita.
Moral i etika jesu vazni ali ljubav je prva.
Ti si napisao da po bibliji je svrha ne ciniti grijeh a ja sam replicirao da to nije vec ljubav.Znaci na pitanje da li su Adam i Eva bili savrseni, napises samo rec ljubav.
A onda nek misli ko sta hoce?
Cemu svrha?Ti si napisao da po bibliji je svrha ne ciniti grijeh a ja sam replicirao da to nije vec ljubav.
Nije savrsenstvo ne ciniti grehSta je to biti savrsen?
Po bibliji ne ciniti greh.
Bog vec sada naziva one koji su prestali da grese, savrsenima.
Bog nije stvorio Adama i Evu gresnima.
Sto po biblijskom principu savrsenosti znaci da su onda bili savrsrni.
Kada je Bog pogledao sve sto je stvorio podrazumeva Adama i Evu.
Bog kaze sve dobro bese.
Da je i malo bilo greha u necemu ili greske, Bog ne bi mogao to da kaze.
Samo je trebalo sacekati da covek donese svoju licnu odluku da se on sam odlucuje da sluzi Bogu, i tada je sve savrseno.
Jer se i on pita.
Ima svoju volju.
Medjutim covek je doneo drugaciju odluku i odbio da udje u savrsenu vecnost.
1. Mojsijeva 1,31 Tada pogleda Bog sve što je stvorio, i gle, dobro bješe veoma. I bi veče i bi jutro, dan šest
Malo si pomesala.Nije savrsenstvo ne ciniti greh
i Savrsenstvo moze ciniti greh
Prvi ljudi kao savrsena bica su pogresili
savrseni andjeli su pogresili
Jakovljeva 1,25 | Ali ko pomno pogleda u savršeni zakon slobode i ostane u njemu, i ne bude zaboravni slušatelj, nego izvršitelj djela, taj će biti blagoslovljen u djelu svojemu. |
Jevrejima 6,1 | Zato da ostavimo početak Hristove nauke i da se damo na savršenstvo: da ne postavljamo opet temelja pokajanja od mrtvijeh djela, i vjere u Boga, |
Kolosanima 1,28 | Kojega mi propovijedamo svjetujući svakoga čovjeka, i učeći svakoj premudrosti, da pokažemo svakoga čovjeka savršena u Hristu Isusu |
Filibljanima 3,15 | Koji smo god dakle savršeni ovako da mislimo; ako li što drugo mislite, i ovo će vam Bog otkriti. |
Prvo definišite savršeno. U Postanju piše da sve stvoreno bješe "veoma dobro".
Psalam 119,80 | Srce moje neka bude savršeno u naredbama tvojim, da se ne postidim. |
Rimljanima 12,2 | I ne vladajte se prema ovome vijeku, nego se promijenite obnovljenjem uma svojega, da biste mogli kušati koje je dobra i ugodna i savršena volja Božija. |
Kolosanima 3,14 | A svrh svega toga obucite se u ljubav, koja je sveza savršenstva |
2. Timotiju 3,15 | I budući da iz malena umiješ sveta pisma, koja te mogu umudriti na spasenije u Hrista Isusa. |
2. Timotiju 3,16 | Sve je pismo od Boga dano, i korisno za učenje, za *******, za popravljanje, za poučavanje u pravdi, |
2. Timotiju 3,17 | Da bude savršen čovjek Božij, za svako dobro djelo pripravljen. |
Galaćanima 3,3 | Jeste li do te mjere glupi? Vi koji ste najprije počeli po Duhu, je li to sada tijelo, ono što vas vodi u savršenstvo? |
Jakovljeva 1,25 | Ali ko pomno pogleda u savršeni zakon slobode i ostane u njemu, i ne bude zaboravni slušatelj, nego izvršitelj djela, taj će biti blagoslovljen u djelu svojemu. |
Jakov 1,23 | Jer ako ko sluša riječ a ne tvori, on je kao čovjek koji gleda lice tijela svojega u ogledalu; |
Jakov 1,24 | Jer se ogleda pa otide, i odmah zaboravi kakav bješe. |
Jakov 1,25 | Ali koji providi u savršeni zakon slobode i ostane u njemu, i ne bude zaboravni slušač, nego tvorac djela, onaj će biti blažen u djelu svojemu. |
1. Jovanova 4,7 | Ljubazni! da ljubimo jedan drugoga; jer je ljubav od Boga, i svaki koji ima ljubav od Boga je rođen, i poznaje Boga. |
Otkrivenje 22,11 | Ko čini nepravdu, neka čini još nepravdu; i ko je pogan, neka se još pogani; i ko je pravedan, neka još čini pravdu; i ko je svet neka se još sveti. |
Jezekilj 28,12 | Sine čovječji, nariči za carem Tirskim, i reci mu: ovako veli Gospod Gospod: ti si pečat savršenstva, pun si mudrosti, i sasvijem si lijep. |
Jezekilj 28,13 | Bio si u Edemu vrtu Božjem; pokrivalo te je svako drago kamenje: sarad, topaz, dijamanat, hrisolit, onih, jaspid, safir, karbunkul, smaragd i zlato; onaj dan kad si se rodio načinjeni ti biše bubnji tvoji i svirale. |
Jezekilj 28,14 | Ti si bio heruvim, pomazan da zaklanjaš; i ja te postavih; ti bješe na svetoj gori Božijoj, hođaše posred kamenja ognjenoga. |
Jezekilj 28,15 | Savršen bješe na putovima svojim od dana kad se rodi dokle se ne nađe bezakonje na tebi. |
Matej 7,23 | I tada ću im ja kazati: nikad vas nijesam znao; idite od mene koji činite bezakonje. |
Matej 24,12 | I što će se bezakonje umnožiti, ohladnjeće ljubav mnogijeh. |
Jevrejima 10,16 | Ovo je zavjet koji ću načiniti s njima poslije onijeh dana, govori Gospod: daću zakone svoje u srca njihova, i u mislima njihovijem napisaću ih; |
Da to je savrsenstvo.Prvo definišite savršeno. U Postanju piše da sve stvoreno bješe "veoma dobro".
To sam i ja napisala savrsenstvo moze ciniti grehMalo si pomesala.
Savrseno bice moze uciniti greh.
Nije robot, ima svoju volju.
Sve dotle dok ne ucini je savrseno.
Bozji savrseni zakon 10 Bozje zapovesti, nas proglasava ponovo savrsenim.
Jakovljeva 1,25 Ali ko pomno pogleda u savršeni zakon slobode i ostane u njemu, i ne bude zaboravni slušatelj, nego izvršitelj djela, taj će biti blagoslovljen u djelu svojemu.
Jevrejima 6,1 Zato da ostavimo početak Hristove nauke i da se damo na savršenstvo: da ne postavljamo opet temelja pokajanja od mrtvijeh djela, i vjere u Boga,
Kolosanima 1,28 Kojega mi propovijedamo svjetujući svakoga čovjeka, i učeći svakoj premudrosti, da pokažemo svakoga čovjeka savršena u Hristu Isusu
Filibljanima 3,15 Koji smo god dakle savršeni ovako da mislimo; ako li što drugo mislite, i ovo će vam Bog otkriti.
Onda prestaje savrsenstvo.To sam i ja napisala savrsenstvo moze ciniti greh
aj malo pazljivije citaj
NE radi se o grehu, vetj o GRESHCI. Ako savrshenstvo greshi, onda ima bugovaTo sam i ja napisala savrsenstvo moze ciniti greh
aj malo pazljivije citaj
Oni su bili u balansu s prirodom.NE radi se o grehu, vetj o GRESHCI. Ako savrshenstvo greshi, onda ima bugova
Ako ima bug-ove nije savrshen![]()
Pa to, nisu mnogo brinuliOni su bili u balansu s prirodom.
Goli sretni i kopali vrt u raju.
Dok nije dosao IPhone 1 i modernizacija