"Gde ti je sada tvoj princ iz bajke"...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

pretty woman :)

Početnik
Poruka
47
Od malena sam imala platonsku ljubav...decka koji je 5 god stariji od mene,nikada nista izmedju nas nije bilo,mada sam ludela za njim bukvalno celo detinjstvo,nije nimalo fin momak,ali sam ga valjda volela pa me nije bilo briga.
Nego je otisao na "studije",odlucila sam da je krajnje vreme da ga zaboravim...i nasla sam drugog,najboljeg na svetu,izlazili smo duze,ugadjao mi je.Nego kad se vratio Gospodin Nesavrseni valjda me je konacno primetio i bili smo zajedno,ostavila sam decka...Bio je slomljen,nije me bilo stalo...Gospodin Nesavrseni i ja smo potrajali otprilike 2-3 meseca,a onda sam shvatila da je IZOPACENI DEBIL!da li da zovem bivseg decka,odbacice me, znam,da li da mu kazem da se iskreno kajem,da ga volim,da mi je zao... :dash:

Od malena sam imala platonsku ljubav...decka koji je 5 god stariji od mene,nikada nista izmedju nas nije bilo,mada sam ludela za njim bukvalno celo detinjstvo,nije nimalo fin momak,ali sam ga valjda volela pa me nije bilo briga.
Nego je otisao na "studije",odlucila sam da je krajnje vreme da ga zaboravim...i nasla sam drugog,najboljeg na svetu,izlazili smo duze,ugadjao mi je.Nego kad se vratio Gospodin Nesavrseni valjda me je konacno primetio i bili smo zajedno,ostavila sam decka...Bio je slomljen,nije me bilo stalo...Gospodin Nesavrseni i ja smo potrajali otprilike 2-3 meseca,a onda sam shvatila da je IZOPACENI DEBIL!da li da zovem bivseg decka,odbacice me, znam,da li da mu kazem da se iskreno kajem,da ga volim,da mi je zao... :dash:

Pa zaebala si stvar iskreno i to do koske, da li da ga zoves ne znam, ako imas potrebu i ako mislis da ima smisla zovi, reci sta ti je na srcu, ali samo nemoj da ocekujes previse, gadno si ga povredila...

Тема је да би се неко напушавао, итд итд, тј клон и то.. Но није битно.. Не знам, ја бих волео тако да ме нека позове и каже ми то, ја бих се направио луд као примио са одушевљењем, па бих ти се онда посрао у живот, мсм кад већ тако неко може то да ради, зашто не бих и ја том некоме урадио исто јелте.

Kada ti je dao Sex 4 Slut bio dobar , sad si se zasitila pa trazis nazad finog decka :flert:

Postala si kao on IZOPACENA :malav: nema nazad :ljutko:

Sad sa forumashima pronadji utehu :heart: koji ce te razumeti :per: najbolje :rotf:

Тема је да би се неко напушавао, итд итд, тј клон и то.. Но није битно.. Не знам, ја бих волео тако да ме нека позове и каже ми то, ја бих се направио луд као примио са одушевљењем, па бих ти се онда посрао у живот, мсм кад већ тако неко може то да ради, зашто не бих и ја том некоме урадио исто јелте.

Secerni osvetnik he,hee... :)

Secerni osvetnik he,hee... :)

хахаха :lol:

око за око стил : )) И унапред да се оградим, нема ово везе са сујетом, већ са реалношћу, мсм што би то неко могао да зајебе било кога а да њега нико не треба и не сме, мсм?

i ja to mislim,znam da me voli,ubedjena sam!i mene grize savest i boli kad prodje pored mene i ne pogleda me,ali znam da sam kriva.

De ti lepo progutaj to gomno što ga žvaćkaš u ustima i produži dalje. Ispala si stvarno loša osoba i sve mi se čini da ti jedino još ostaje da lepo prihvatiš svoju sudbinu. Naravno ako imaš gram samopoštovanja. Ako ga nemaš, eto ti zgodne prilike da ga počneš sticati.

- - - - - - - - - -

Plus mali za iskrenost, ali znas onu pesmu: Okreni broj 95 (Tap 011)
Na tebi je da odlucis kako ces i sta ces.

Nisi valjda i ti matora ko ja, pa da pamtiš tu pesmu??? :hahaha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back