Gde su po vama granice normalnog seksa?

Micotakis:
Ne razlikuju film od realnog zivota.
Ako taj film nije nikakva montaža onda je to realnost.
Ljudska proroda je čudo. I pored navodnog intelekta (ne mislim na gore citiranog) čovek nije u stanju ni sopstvenu prirodu da shvati (prirodu ljudskog bića).
Očigledno da i banalna realnost prevazilazi ljudsko shvatanje. To se manifestuje kroz pokušaj čoveka da realnost prilagodi svome shvatanju gede se ne preza ni od destrukcije koja je daleko gora od onoga što želi da izmeni, tako da i u današnje vreme imamo "lov na veštice".
Ipak granice normalnosti (i granice u opšte) mora da postoje.
Pa gde su ako niko ne ume da ih odredi.
A veoma lako umemo da koristimo pojam "noramalan" kao da znamo šta iza njega stoji.

"Kad je Milica poodrasla, mama joj je objasnila da devojčice koje se šminkaju služe đavolu (šminka je laž, a otac laži je đavo), u prošlosti su se šminkale samo bludnice. Na pitanje šta je blud, majka odgovara da su to svi koji stupaju u bračne odnose sa osobom sa kojom nisu u braku. Bludnici obolevaju od neizlečivih bolesti od kojih im se ponekad telo živo raspada, krv se kvari, otpada im nos".

Međutim, ja na blud nisam ni mislio.
Ja sam mislio na seksualne igrarije za mlađe i starije. :p

Gledajući koje sve bolesti mogu da se prenose bez nikakve mogućnosti da se spreče , kao što su razni papiloma virusi, hepatitis c i još nekih desetak nedetektibilnih virusa i bakterija .....blud bi trebao da dobije takvu definiciju....

Zbog psihologije i hajde probaj pa znaj , ili učenje na svojim greškama , sam bio za ravnopravan položaj promiskuiteta i stare škole....ali zbog neangažovanja društva i ekonomskog pristupa svim stvarima u životu , tj promućkaj i prospi.....na dobrom sam putu da mi stav bude više nalik staroj školi.....jer kondom seks jeste zamena ali nosi dosta psihološke devijantnosti i neprirodnosti....posedovanja i egzibicionizma....samim tim što unosi distancu.....

muzjak:
Ipak granice normalnosti (i granice u opšte) mora da postoje.
Pa gde su ako niko ne ume da ih odredi.

U principu svako ume da ih odredi.
Granice bilo cega su tamo gde ih postavi osoba koja koristi to nesto u svom zivotu. Za svakoga su razlicite. Za moju prababu na primer prici mladicu je bilo nedopustivo i van granice, za mene nije. Nas dve smo svaka za sebe napravile liniju do koje idemo.

Back