Где су нестали храбри и поштовани ЉУДИ из "политике", ма уопште, ГДЕ су нестали такви из Србијееее?

pa, evo, da napravim jos jedan korak"
ovaj iig i ja smo morali da odemo, da bi se promenili - iznutra [sami sebe], jer carstvo bozije je unutrasnje... i sad, isto pitanje mogu i ameri da se pitaju, gde su nestali hrabri i slobodni? odgovor je da ne mozes ti da menjas zemlju, ili svet, ako se prvo sam ne promenis
Vidi, svakako da ako si vec morao nekuda da ides, a otisao si,
onda menjas sebe u smislu da se priblizivas na sve nacina okolini
u koju si dosao.

onda menjas sebe u smislu da se priblizivas na sve nacina okolini
nisi u pravu, ja sve i svakoga analiziram, TE RASKRINKAVAM, [naravno, poceo sam od sebe, adama, 1. coveka koji je kriv za sve, vidi podforum religiju]] i ne moze niko da me natera na bilo sta
nisam ja postao manje srbin, ako kazem da sam amer
ili_ nisam se ja odrodio, postao nesto drugo, eliminisao svoje ja, da bih ga zamenio sa nekim drugim ja - cak to moje JA NIKAD NIJE BILO SOVINISTICKO, NACIONALNO, USKOGRUDO ITD

nisam ja snishodio nikome ni pre, pa necu ni sada, a prilagodjavam se samo u stvarima koje meni odgovaraju... nisam na tu vrstu promena mislio

Poslednja izmena:
На нашу срећу, у Србији ИМА још и ХРАБРИХ и поштованих,....

Што се мене тиче, ја бих овог Пуковника КАНДИДОВАЛА за будућег "ВОЂУ" ....и препустила бих њему да изабере сараднике. СИГУРНА сам да их има и да би тај тим повео Србију у СЛОБОДУ!

Србија је дуги низ година У МРАКУ, и њом владају "силе мрака"!!!

На нашу срећу, у Србији ИМА још и ХРАБРИХ и поштованих,....

Што се мене тиче, ја бих овог Пуковника КАНДИДОВАЛА за будућег "ВОЂУ" ..

A jel Pukovnik ovaj celavi ili ovaj u mantiji?

Back