Где су нестали храбри и поштовани ЉУДИ из "политике", ма уопште, ГДЕ су нестали такви из Србијееее?

Poruka
20.104
ana-brnabic-objava-225x300.jpg
images

ОВИ данас у Србији креирају СВИМА НАМА ЖИВОТ!

А када погледам САДА и све остале који се баве политиком (мислим на све политичаре из Србије)..........ја НИГДЕ не видим ни ЧОВЕКА, а пре свега ХРАБРОГ и ПОШТОВАНОГ који ће онако, ЈАСНО и ГЛАСНО рећи:

ДОСТА је, тако више НЕЋЕ моћи!!!

Ако ви видите, међу њима да ипак има, напишите, а КО је тај?

corax-karikatura-300x150.jpg

А, ако не видите никога, као ни ја,................................. јесмо ли ми онда заиста сви постали баш ОВЦЕ, које служе само за шишање?

ШАХ је једна од мојих омиљенијих, хајд` да кажем игара (може и спортских, јер се играју турнири).
ЗАШТО сам поменула баш шах:think:Једноставно, ШТО, ако макар МАЛО РАЗМИШЉАШ, знаш да УВЕК постоји бољи потез и РЕШЕЊЕ да не изгубиш партију......па ево мало поређење,

КОЈИ би, за разлику од ових до сада, КОЈЕ СМО СВИ МИ "ВУКЛИ", био БОЉИ потез, који би ми као народ ТРЕБАЛИ ВРЛО БРЗО, ВРЛО БРЗО, да повучемо и да пронађемо РЕШЕЊЕ, да што пре изађемо из овог колективног лудила и мрака:?:

Ако има оних, који су ЗАДОВОЉНИ са овим што виде на сваком месту у Србији, нека напишу да не би ништа мењали и нека наведу, А ШТА БИ ТО ХТЕЛИ ДА ОСТАНЕ ИСТО, а они други,

....па да почнемо:hvala:

Ја сам осмислила један ДОБАР ПОТЕЗ, али ћу сачекати ваше мишљење, па ћу га написати, и НАРАВНО, водићу рачуна да ми "не падне заставица" на оном шах.сату:mrgreen:

.

Nema čoveka kao Slobošević.

Pogledajte prilog 825058

Неозбиљан си, хајд` здраво.

Да ли си разумео тему?!
ПРАВИШ СЕ БЛЕСАВ или..............................................................ПА СТИСНИ онда петљу и напиши ШТА ТИ ЈЕ ТО ДАНАС ПОТАМАН у СРБИЈИ:?: и КОЈИ политичар је ОК:?:

Неозбиљан си, хајд` здраво.

Да ли си разумео тему?!
ПРАВИШ СЕ БЛЕСАВ или..............................................................ПА СТИСНИ онда петљу и напиши ШТА ТИ ЈЕ ТО ДАНАС ПОТАМАН у СРБИЈИ:?: и КОЈИ политичар је ОК:?:
Ok su na levici Pavle Grbović i Dobrica Veselinović.

A na desnici Saša Radulović, Miloš Jovanović i Boško Obradović.

Realno bolje od toga nema trenutno.

Očekivati neko savršenstvo je nerealno.

A i svako ima neko svoje vidjenje toga.

Tebi je na primer to Sloba.

Ali moram ti reći da će to teško da se pojavi ponovo.

Problem je što se deca od malih nogu uče da su političari šljam i onda niko pošten neće da se bavi politikom. Evo kod mene u RS na vlast je došao lupež teški, smenio drugog lupeža. Lično je išao i plaćao glas 100 maraka krezuboj sirotinji. Ceo život se povlačio po državnim firmama, osnovao firmu i preko štele dobijao poslove na tenderima i tako se obogatio za naše uslove. Zašto nema poštenih u politici, pa zato što ih nema ni među narodom spremnih da se bore (ja prvi), sve sami beskičmenjaci, zato lokalni kriminalci vladaju na lokalu

kad vec spominjes sah

znas da ima iznudjenih poteza

znas da u nekoj partiji najvise mozes remi izvuci

znas da neki potez izgleda besmislen ali je jedini moguc i najbolji

sto se tice ljudi , kad ima puno dobrih ispliva najbolji

a mi nismo narod kakav mislimo da jesmo , pa su nam i ljudi na vrhu onakvi kakve zasluzujemo

Problem je što se deca od malih nogu uče da su političari šljam i onda niko pošten neće da se bavi politikom. Evo kod mene u RS na vlast je došao lupež teški, smenio drugog lupeža. Lično je išao i plaćao glas 100 maraka krezuboj sirotinji. Ceo život se povlačio po državnim firmama, osnovao firmu i preko štele dobijao poslove na tenderima i tako se obogatio za naše uslove. Zašto nema poštenih u politici, pa zato što ih nema ni među narodom spremnih da se bore (ja prvi), sve sami beskičmenjaci, zato lokalni kriminalci vladaju na lokalu

To o Dodiku pricas?

ОВИ данас у Србији креирају СВИМА НАМА ЖИВОТ!

Ако ви видите, међу њима да ипак има, напишите, а КО је тај?
Ја сам осмислила један ДОБАР ПОТЕЗ, али ћу сачекати ваше мишљење, па ћу га написати, и НАРАВНО, водићу рачуна да ми "не падне заставица" на оном шах.сату:mrgreen:

.

Za mene je najvece civilizacijsko dostignuce drzave Srbije
da je Milosevic oteran u Hag i tamo je i umro, da je njegova zena
kao pCeto umrla u izbeglistvu To mi je velika satisfakcija, a ovi
satrapi koji danas vladaju isti su oni koji su podrzavali i njegovu
vladavinu.

1991g, moj drugar romske nacionalnosti otišao je kao azilant za Nemačku...danas živi u Berlinu, porodičan je čovek...ovo su njegove reči,NAJPAMETNIJI POTEZ KOJI SAM POVUKAO, BILA JE BEŽANIJA ZA NEMAČKU, HVALA BOGU ŠTO SAM OTIŠAO ODAVDE

Back