Gde ste Radikali

Apsolutna vlast je ponekad potrebna da se reše neki problemi, u razumnom roku, tj. pre nego što bi nedemokrate pocrkale prirodnom smrću u dubokoj starosti!:D

Narod ko y****? To mi priča pristalica onih koji bi prodali pola Srbije da im deca simpatizera mogu putovati po svetu bez viza?

Prva recenica govori o tvom ocajnom mentalnom stanju.

Ti ces da mi pricas o 'prodaji Srbije' ?

Nisam niciji simpatizar, ali sam glasao za Tadica, da ovaj mentol od radikala ne bi unistio i ovo sto nam je ostalo.

Nisam baš siguran ko je ovde 'neiživljen, isfrustriran i klimakteričan'...

Pa tvoja Dobrila ...Biba...kako li je vec zovete...i ne vuci me za jezik da vam svima ne bih objavila puna imena i prezimena.

A sad odskakuci od mene i moje drzave...ja sam na ono vase i tako gadljiva a zahvaljujuci takvima kao sto ste vi sa Pala ili odakle vec...Trebinja i slicnih vukoyebina.:evil:

Pa tvoja Dobrila ...Biba...kako li je vec zovete...i ne vuci me za jezik da vam svima ne bih objavila puna imena i prezimena.

A sad odskakuci od mene i moje drzave...ja sam na ono vase i tako gadljiva a zahvaljujuci takvima kao sto ste vi sa Pala ili odakle vec...Trebinja i slicnih vukoyebina.:evil:

Ti da objaviš moje ime i prezime :lol:. Izvoli... To kao treba da me ućutka :lol:

Koja paranojaaaaa! :lol:

Da Crni Sloba i njegovi nisu IZDALI i PRODALI RS, ne bi se toliko 'bosanskih' Srba doselilo u Begeš!:D:D

Ti da objaviš moje ime i prezime :lol:. Izvoli... To kao treba da me ućutka :lol:

Koja paranojaaaaa! :lol:

Ako si jedan od onih pacenika, zasto da ne...mozda i hocu. Jedino ako te i oni nisu sutnuli odande...sta li ti dodje tetka Biba, aaa:lol:

Ustvari me ne interesuje...a i ovde se samo ovi jadni sektasi, paceni lsd/ovci kontaktiraju s tobom...kad i tako niko nece sa njima pa ne biraju.:lol:

Sto :shock:...ne mozes da zapamtis...:confused:

E tu ti vec ne mogu ja da pomognem...i kada bih htela:lol::lol:

Bolje ti je da malo vezbas kako se sastavlja prostoprosirena recenica...vidim da ti nesto ne ide...a bez pismenosti i kulture, nema ni ...nastavi sama...:lol::lol:

Back