GDE STE BRE POŽAREVLJANI???

Dali je potrebno da na netu postoje forumi o nasem gradu???

• Da, potrebno je

glasova: 66 90,4%
  • Ne, nije potrebno

glasova: 7 9,6%

• Ukupno glasova
    73
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stefo, ja sam ganuta....
000202BA.gif

Mene bas dugo nije bilo ovde i primecujem da su zatajile sve diskusije. Nema nigde nikoga! Pa valjda bilo leto,lepo vreme,napunili smo baterje i ajmo sada... Kako ste proveli leto,sta ste radili,gde ste bili,gde ste letovali??? Moze i neke slicice... Ako ste raspolozeni pisite malo!;)

Mene bas dugo nije bilo ovde i primecujem da su zatajile sve diskusije. Nema nigde nikoga! Pa valjda bilo leto,lepo vreme,napunili smo baterje i ajmo sada... Kako ste proveli leto,sta ste radili,gde ste bili,gde ste letovali??? Moze i neke slicice... Ako ste raspolozeni pisite malo!;)
...Hvala dobro smo svi sto i tebi zelimo i sada jedna kritika zar ne vidis da vec postoji slicna tema GDE STE BRE POZAREVLJANI ...e ti nemoras da otvaras novu da bia nas nesto pitala ...teme mozes da pratis one koje se dopadaju tebi i na svim netrebas da postvljas komentare vec samo da ih procitas tvoja licna mastovitost i kreativnos u komentariam dovode do toga da ti neko odgovori ili ne ,polemise ,diskutuije ili jednostavno ko ja sad izrazim malu kritiku na ono sto si napisala ....hvala ako si me razumela i vrati se na temu koja vec postoji ...ovo sto sam ti napisao ja napisao bi ti i moderator ali malo je stidljiv na zenske .............:bye::klap::whistling:''''poljubac iz italije za tebe ...nemoj da se ljutis........................................

Poslednja izmena:
...Hvala dobro smo svi sto i tebi zelimo i sada jedna kritika zar ne vidis da vec postoji slicna tema GDE STE BRE POZAREVLJANI ...e ti nemoras da otvaras novu da bia nas nesto pitala ...teme mozes da pratis one koje se dopadaju tebi i na svim netrebas da postvljas komentare vec samo da ih procitas tvoja licna mastovitost i kreativnos u komentariam dovode do toga da ti neko odgovori ili ne ,polemise ,diskutuije ili jednostavno ko ja sad izrazim malu kritiku na ono sto si napisala ....hvala ako si me razumela i vrati se na temu koja vec postoji ...ovo sto sam ti napisao ja napisao bi ti i moderator ali malo je stidljiv na zenske .............:bye::klap::whistling:''''poljubac iz italije za tebe ...nemoj da se ljutis........................................

A,ok,izvinite molim vas!!!

Kakav korov kakvi bakraci ja uopste nisam stidljhiv evo jacu prvi do pojasa da se skinem..ajde jos neko ako sme da se pokaze nemoj posle nisam vas pozvo na crtu ...i niko se ne stidi nego se femkaju ko seoske mlade ju sta ce narod reci kad nesto napisem te da ne ispadnem glupa te idimi dodjimi ......sta se tu vrckaju lupaj tu po tastaturi daj da se zezamo nema veze ako se ispadne glup to zna samo tvoj kompjuter i ti i resto sveta jer svi citaju a malo njih pise ........CAO NAJLEPSE ZENE POZAREVCA pozdravlja vas AL CAPONE ....SIN Don Colreonea ....sicilija ...mafije i te zajebancije ....

STEFO,gde se tacno nalazis na apeninskom poluostrvu?Mozda smo komsije :-)
JAVI MI SE NA PP...pa da razmenimo indirizo [adrese i kontakt]......ovde postavljamo komentare i nemozemo da caskamo privatno jer imamo moderatora samo takvog ko se ne ponasa kako treba dobije packe on nas samo gleda .....ja sam vec jednom u proslosti bio banovan .....tj .suspendovan sa foruma ......hvala i cujemo se cao :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back