GDE STE BRE POŽAREVLJANI???

Dali je potrebno da na netu postoje forumi o nasem gradu???

• Da, potrebno je

glasova: 66 90,4%
  • Ne, nije potrebno

glasova: 7 9,6%

• Ukupno glasova
    73
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam uvek pre za nesto zestoko, nego za pivo.... :p ovako npr... :p
absoluthunkblondeguykh0.jpg

ja se izvainjavam,ali fensi N I K A D!!!
da nosim roze majce
uske farmerka kao zenske
muske tange
da se depiliram CEO
da nosim onaj friz (zemunka)
mindjusa
ona torbica tasnica
one paticice zenske 100%
da slusam zvezde granda
da kada jedem u panefino i sokace da strogo pazom da se ne umazem na ustima

N I K A D
svi se tako oblace sto me mnogo nervira taj fensi stil !!!!!!!!!!

Pa, ovako... probala ja i te izdepilirane i te neizdepilirane i mogu vam reci da vise volim kad se razlikujemo... zna se ko treba ima glatku kozu, iskvarcanu u solarijumu, koja izazovno mirise i sa koje klize krpice, a ko treba da bude muskarcina... da me to mami, bila bih lezbaca... :)

Da se ne cudite, malo sam uredio poruke, nista nije obrisano ali posto smo iz ove teme iskocili i presli sa porukama na zafrkanciju i muvanje, poruke su prebacene na temu "MUVANJE" koja je i ovako chaterska! Pa tamo mozete nastaviti sa diskusijom!

A sad natrag na temu GDE STE BRE ... :rtfm:
Sta i kako ima novo kod Vas?
Inozemci dolazite li uskoro? Cisto da znamo kako da se organizujemo!
Domaci ocemo li da se organizujemo sa tim ispijanjem "sokica" neko vece :drunk:, pa bar ovi sto se ne znaju medjusobno da se upoznaju da ne prolazite jedni pored drugih kao pored turskog groblja!
Mada mislim se nesto :think: to upoznavanje i kolicina tih "sokica" moze tu da ispadne svasta nesto! :mrgreen::vatromet:

@stefa
To samo da se kaze da sam prisutan![/QUOTE]...idi malo na more nemoj nas da davis idi nesto t...mani se kompe nemoj da si se otudjio izadji s devojkom nisi valjda ako si postao moderator da si bog nicija nije gorela do zore pa ni tvoja........:worth:daj pusti malo na vodu ......:thumbdown:

NESRECA NASIH SUGRADJANA ...ZALOSNO
Teska nesreca na moravskom moSTU

10 Jul 2008
Teska nesreca na moravskom mostu

Oko 13:50h na magistralnoom putu Pozarevac Pozarevacka petlja, na Moravskom mostu dogodila se teska saobracajna nesreca u kojoj su zivote izgubili novinar i glavni i ogovorni urednik TV Klub In, Mile Veljkovic (1955), realizator programa ove TV kuce Aleksandrar Mitrovic (1978) i Radojko Lukovic sekretar sportskog saveza grada Pozarevca. Do nezgode je doslo kada je sleper loznickih registratskih tablica, kojim je upravljao Stanimir Jovanovic (1960) udario u poslednje vozilo, u kome su se nalazili poginuli, u koloni dugoj kako kazu ocevidci oko 100 m, a na cijem pocetku se nalazilo vozilo pod pratnjom. Od udara vozilo je udarilo u ogradu mosta i sletelo u reku, a za njim i sleper. Vozac kamiona je preziveo iskocivsi iz slepera, a pomoc je dobio od mestana I upucen pozarevacku bolnicu. Na lice mesta najpre su stigli zandarmerija i ronioci. Oko 18h automobil je izvucen iz reke sa telima poginulih, a saobracaj nakon cetiri sata zastoja ponovo uspostavljen. Kako TV Duga saznaje vozac slepera je zbrinut u Pozarevackoj bolnici,a nakon saslusanja sprovede u Istrazni zatvor u Pozarevcu.Do ovog trenutka nismo saznali da li je bio pod dejstvom alhokola.
10 Jul 2008 Elena Marjanovic

Gde ste, ljudi!!!??
Kad se druzimo?
Dolaze li ti domaci stranci ili jok?
Pisite malo, nemojte da se pitam gde ste, bre!
Kako provodite vreme, gde idete na kupanje, da cujem neki predlog!
CMOK!!!

VOZDRA!!!
da.....nikada nismo bre ljudi pricali o kupanju....evo recimo predlazem jedno jezerce,nalazi se na beogradskom putu,odmah iza mirkosa ima jedan sokak sa leve strane i tu je odmah to jezero,ono nije lose!!!

katia na kom si faxu???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back