GDE STE BRE POŽAREVLJANI???

Dali je potrebno da na netu postoje forumi o nasem gradu???

• Da, potrebno je

glasova: 66 90,4%
  • Ne, nije potrebno

glasova: 7 9,6%

• Ukupno glasova
    73
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PUKO NAM JE FORUM NACISTO!!!!!!!!!!!!!!!...GDE STE SVI ILI STE NA MORU ILI PUNO VODITE LJUBAV AKO JE OVO DRUGO ONDA STE OPRAVDANO ZAUZETI...AJDE NA POSAO I PISITE STA IMA NOVO ...:rtfm:nemoj da zovem gosp.moderatora ima da Vas postroji sve ...

Poslednja izmena od moderatora:

... samo mali pozdrav,...
Svajcarska je 1. avgusta slavila svoj Dan drzavnosti uz raskosne vatromete,
...a ja sam po svom obicaju menjao odluku gde cu kao gost da se zabavljam i propustio bas najinteresantniji dogadjaj za oko,
... igrala se neka deca petardam i raketama, desetak hiljada ljudi je na ciriskom jezeru nestrpljivo iscekivala pocetak glavnog spektakla
i posle ponoci se razocarani vratili svojim kucama,
... glavna ,,zurka,, je bila zakazana na nekom drugom mestu,...
... nista strasno,.. ambijent i atmosvera prelepe letnje noci su dovoljni za opustanje od svakodnevnih ludila,
... bas mi je prijalo,...
... a sad,... novo okupljanje,... milion ljudi ce boci u subotu na vac cuvenu disco-zurku techno zvuka, ,,STREET PARADE,,... bas pravi spaktakl, luda zurka,
... nadam se da kisa nece ometati i da cu vam nove fotke pokazati,....

Lepo se zabavljajte i budite zdravi i veseli !!!

Koje diskusije, ne vidoh ja ovde skoro nikog vec duze vreme ...
.Pa to i ja kazem niko ni da prodje ni da svrtai na kaficu na casicu razgovora pa mu ova pustinja sto sam je gore postavio dodje ko prirodno staniste i u poverenju puko nam je forum i samo tako niti ko pije niti ko placa mozemo da ga zatvorimo jer bi trebao da se renovira ...okreci ...i da nadjemo novu zensku za barom sa mini suknjom jer nema da te privuce ama bas nista i mi koji po koji put svratimo eto radi reda razmenimo po neku rec tek tako da se ne cuti jer vidim da jedna totalna letargija i malodusnost u svima nama ....verujem da cu nekoga i pokusati da nateram da nesto kaze ili ODE KUCA ...............LAKI JE MALO NERVOZAN..........:dash:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back