Gde smestiti australske sportiste?

• Začetnik teme Začetnik teme suave
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nešto me zanima, gde ćemo u budućnosti smeštati sportiste iz Australije? S obzirom da u međunarodnim odnosima vredi pravilo reciprociteta čini mi se da bi odgovarajuće mesto bio hotel u Bogovađi ili izbeglički centar u Preševu. Ne šalim se, zaista mislim da su ove lokacije pravo rešenje
:mrgreen:
Апсолутно сам против, све док постоје слободни кавези у калемегданском Зоолошком врту.

Ето шта уради Нолетово антиваксерство ...
Prica se da je i Medvjedev nevakcinisan, ali on je pametan momak, PR mu ne pravi svastika,
ne druzi se ruskim Nestorovicema, zato i nije tema.

Nešto me zanima, gde ćemo u budućnosti smeštati sportiste iz Australije? S obzirom da u međunarodnim odnosima vredi pravilo reciprociteta čini mi se da bi odgovarajuće mesto bio hotel u Bogovađi ili izbeglički centar u Preševu. Ne šalim se, zaista mislim da su ove lokacije pravo rešenje
Mene zanima ko su ti Australciz:lol:

Eto kako uvek biti u pravu. Samo okrivi Srbina

Код мене је у обуци за савремен живот и опстанак било овако:

Шта год ме живот опомене, ја поправим.
На крају сам схватио да у данашње време мораш бити савршен,
нарочито ако се крећеш кроз меридијане и паралеле.

Никакав локализам ти не можеш наметати целом свету,
као што Ноле нажалост сада покушава:

"ЈА САМ ВЕЛИКИ, ПА ЗАТО МОГУ СВАШТА"

Ja sam stari tip koji koristi stare reči

По „Правопису српског језика” Матице српске каже се и Аустралијанци, Аустралијанац и Аустралијанка и Аустралци, Аустралац и Аустралка. Присвојни придеви су аустралијски и аустралски,

Иван Клајн у свом „Речнику језичких недоумица” каже „Аустралијанац, Аустралијанка и аустралијски, ређе Аустралац, Аустралка”.

https://www.dnevnik.rs/kultura/naslovi/jezikomanija-australci-ili-australijanci-01-05-2020

Код мене је у обуци за савремен живот и опстанак било овако:

Шта год ме живот опомене, ја поправим.
На крају сам схватио да у данашње време мораш бити савршен,
нарочито ако се крећеш кроз меридијане и паралеле.

Никакав локализам ти не можеш наметати целом свету,
као што Ноле нажалост сада покушава:

"ЈА САМ ВЕЛИКИ, ПА ЗАТО МОГУ СВАШТА"
Tvoj svet je surovo mesto a izgleda i sa dosta zakrpa

Đole je samo radio što je bilo logično u dobroj veri. I na kraju je završio u hotelu za migrante. Očito nekad nije dovoljno raditi sve po pravilima

Ali veći je problem kako nastaviti u budućnost, gde sa australskim sportistima?

Prica se da je i Medvjedev nevakcinisan, ali on je pametan momak, PR mu ne pravi svastika,
ne druzi se ruskim Nestorovicema, zato i nije tema.

Šta reče, gde bi ti sa Australcima?

Koji ce nam djavo ,ambasadu raspustiti i proterati odavde.

na prokletijama
a albanci nek ih rane
s ono njihovo lojche :lol:

lepo rece zx, sad riu tintu mozete da kopate dozvolu, ali ne mozete da udjete u srbiju... pa nek bombarduju da ih vidim :lol:

...
Tvoj svet je surovo mesto a izgleda i sa dosta zakrpa
Искусно закључујеш !

Đole je samo radio što je bilo logično u dobroj veri. I na kraju je završio u hotelu za migrante....

Е па нека иде опет у доброј вери, ко зна можда успе ?!
Кажу да они ходачи по жару имају снажну веру ...

Значи можда може !?

Back