- Poruka
- 46.424
@fortes Aj, ako ides kolima za Grcku, najavi se ako hoces da se dobro ugostis.Odvoji nekih dva sata za to.

Hvala na pozivu...imaću u vidu,neću doručkovati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@fortes Aj, ako ides kolima za Grcku, najavi se ako hoces da se dobro ugostis.Odvoji nekih dva sata za to.
Ako bude tako, sve mi se cini da ce ti trebati i dremka posle klope.
Hvala na pozivu...imaću u vidu,neću doručkovati![]()
Stvarno? Tamo nikako da navratimRestoran "Abraham" na Paliću. Juneći gulaš prva liga!![]()
a govorili su mi da je dobar...cak i prolazim tuda...cesto...svaki danPa jeo sam samo gulaš, drugo nisam. Ali gulaš im je stvarno vrhunski!
Sudeci po:Živiš na Paliću?
a govorili su mi da je dobar...cak i prolazim tuda...cesto...svaki dana nikako da svratim...
U potpunosti se slazem sa tobom...mozda bi trebalo da se usvoji neki standard,bar amaterski za procenu hrane.bar neke.iako je to tesko.nisu svi isti.svako voli po svom ukusu.na osnovu ovih par foto vidim da je pomfrit lose spremljen -pun ulja,lomi se,sija se.neko to i ne primecuje .kod nas se socnost retko spominje kod opisa jela od mesa i rostilja.kajmak ide da sakrije drugi ukus i da popuni prazninu .dobar kajmak koga je inace tesko naci je sam za sebe delikates i kompletan obrok - sa salatom.imamo ekstra restorane ali treba ih naci. sem hrane i cena je jako vazna .svi ti uzivaoci hrane po restoranima treba da znaju da je vecina mesa i preradjevina iz supermarketa i slicno.isto vazi i za morsku ribu. i stalan kvalitet . mislite da je jednostavno skuvati sladak kupus,sa ovcetinom i junetinom, i to da bude svaki dan priblizno isti kvalitet . ili neke corbice ili supice koje su ustvari jako vazne.mnogo ce vode da protekne dunavom dok musterije steknu dobar ukus....
mozda bi trebalo da se usvoji neki standard,bar amaterski za procenu hrane.bar neke.iako je to tesko.nisu svi isti.svako voli po svom ukusu.na osnovu ovih par foto vidim da je pomfrit lose spremljen -pun ulja,lomi se,sija se.neko to i ne primecuje .kod nas se socnost retko spominje kod opisa jela od mesa i rostilja.kajmak ide da sakrije drugi ukus i da popuni prazninu .dobar kajmak koga je inace tesko naci je sam za sebe delikates i kompletan obrok - sa salatom.imamo ekstra restorane ali treba ih naci. sem hrane i cena je jako vazna .svi ti uzivaoci hrane po restoranima treba da znaju da je vecina mesa i preradjevina iz supermarketa i slicno.isto vazi i za morsku ribu. i stalan kvalitet . mislite da je jednostavno skuvati sladak kupus,sa ovcetinom i junetinom, i to da bude svaki dan priblizno isti kvalitet . ili neke corbice ili supice koje su ustvari jako vazne.mnogo ce vode da protekne dunavom dok musterije steknu dobar ukus....
U potpunosti se slazem sa tobom...
Medjutim ja zaista nisam poznavaoc profi kuhinje I jedino merilo koje mogu imati je svoj ukus...
To uopste ne znaci da je odradjeno kako treba jer ja ne znam kako treba...
Recimo pomfrit, ja ga u sustini I ne volim I smatram ga nuznim zlom... Uvek cu pre izabrati pecen u rerni, pire nego pomfrit... Pa cak I krompir salatu
Dakle kako uopste da znam koji je dobar
Cak I kod paprikasa I gulasa...koji su mi mnogo drazi nego pecenja sam prolazila tako ne jednom da mi se nije svideo tamo gde su drugi rekli da je odlican
Koji bi ti preporucio?
ta samNekome je ambijent 75% utiska a hrana 25%