Gde se dobro jede po Srbiji?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kod Ljiga "Kačerac kod brata"..Ja nigde ne vide veće i uz to ukusnije porcije.......Razboliš se od hrane, doslovce........U pozitivnom smislu, naravno.
nekad bilo vrh dok jedan od brace nije rikno..slicna prica u bg sa starom srbijom u maksima gorkog...ako naletis kada jedan od brace zna posao klopa je vrh, sledeceg meseca kad onaj drugi radi radnju , moz da ides i u menzu, isti ti q.

ali opet na tom potezu oko ljiga blize nema neko mesto gde mozes bolje, pa i nije tako lose

nekad bilo vrh dok jedan od brace nije rikno..slicna prica u bg sa starom srbijom u maksima gorkog...ako naletis kada jedan od brace zna posao klopa je vrh, sledeceg meseca kad onaj drugi radi radnju , moz da ides i u menzu, isti ti q.

ali opet na tom potezu oko ljiga blize nema neko mesto gde mozes bolje, pa i nije tako lose

Ako je to kafana pre ulaska u Ljig iz pravca Beograda Ibarskom sa leve strane, onda mogu reći da sam bio prilično razočaran. Štaviše nekoliko ljudi ih je hvalilo ali zaista nisam bio impresioniran ni hranom ni mestom. Meni se sve čini da se zvao "Dva brata" ali moguće da se ne sećam,nije skoro bilo.

Ako je to kafana pre ulaska u Ljig iz pravca Beograda Ibarskom sa leve strane, onda mogu reći da sam bio prilično razočaran. Štaviše nekoliko ljudi ih je hvalilo ali zaista nisam bio impresioniran ni hranom ni mestom. Meni se sve čini da se zvao "Dva brata" ali moguće da se ne sećam,nije skoro bilo.
bas ta
taj koji je hvali mozda je tamo svracao u vreme broza kad su kamiondzije tamo svracali... a znas to pravilo.
danas im parking zvrji poluprazan.

Bogme ja ne znam gde ste vi svraćali, ali tamo imaju dve kafane, jedna do druge, dele isti parking.
Ta druga ne znam kakva je, ali ovde gde sam bio, ne jednom, to je kafana "kod brata", ona pored je valjda "dod dva brata", porcije su preobilne i preukusne...
Jednom sam uzeo mešano meso, porcija je 850gr, i pored mojih 2m i 150kg nisam uspeo da ga savladam(ja to volim uz šopsku salatu, porciju sira, proju) a drugi put sma uzeo punjenu vešalicu, jedva sam je savladao i preukusna je bila..

Ukoliko neko trazi restoran, pa cak i piceriju u NS-u a da nije u centru, da je u nekom prirodnom ambijentu, bez guzve, metalnih nabijenih stolova, bez tamburasa...nema nesto izbora.
Htela sam probati nesto sem Aqua Dorie i lokala na Petrovaradinu da nije fensi, tako da je izbor pao na Kucerak na Ribarcu.
Ambijent ok, simpaticno ali nista specijalno...Usluga ok, izbor hrane van jela od ribe prilicno siromasan, cene standard a porcije ogromneeeeeeee. Ovi koji su jeli ribu kazu da je fantasticna...moje pile je bilo ono...mehhh....solidno, nista specijalno :D
Dakle preporuka ako nemate gde drugde a necete u grad :)
kucerak.jpg

Denis u Subotici je pristojno mesto...Najbolja cezar salata po meni u okruzenju :)
Iako je je zovu picerija, ja tamo picu nikada nisam jela. Sve ostalo je bilo sasvim u redu. Koliko znam nemaju nista od svinjskog mesa. Stolovi su pristojno udaljeni i bez virusa, dakle nema nikada prenatrpanog osecaja, cak i kada je puno.
Cene su standardne.

slide5.jpg

dennis-pizza-with-ketchup.jpg

Boss - Subotica

Rekla bih da je napoznatiji restoran u Subotici i u okolini od oko 50tak km...Takodje i najpopularniji pa ga iz tog jedinog razloga izbegavam :mrgreen:
Sto se tice hrane, mislim takodje da imaju najraznovrsniju hranu...Od klasike, preko morske, kineske, itd...
Dobra im je hrana, cene su takodje ok, ali je uvek guzva i potrebana je rezervacija uglavnom.
Basta im je bas lepa.

images
37907-suboticacom-11maj2020-starapicerija-1360490.jpg

naslovna1.jpg

Back