GDE PECATE?

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sinedin07:
Ti pricas svasta.
Mi malo lovimo za nase potrebe.
Ti u poruci rece da pola prodas. Znaci ne radis to da bi preziveo nego prodajes. Plati dozvolu za privredni ribolov pa radi to legalno (da bi se bar malo obnovio riblji fond). A i sta ce ti 40 kila ribe, po jednom izlasku, objasni mi molim te ako je za tvoje potrebe. A ti kokane seljacino ljigo od coveka ti hranis ribu, cime zelenim orasima i pasuljem!!???. Pobijes 20 kila ribe da bi sakupio 2. Pretis pistoljem, a krijes se iza odglumljenog vokabulara, i ne smes da se predtavis pravim imenom i prezimenom, sto jel zato sto te je sramota ili si cisto kukavica. Ali naci ce te neko kokane jedamput pa ces da pojedes sav taj krec sto nosis sa sobom pa ce da te ostavi tamo gde te niko nece naci jer se verovatno samo po takvim mestima smucas

Ja lovim sa krecom jos od mali nogu.I deda mi je tako lovijo i otac.
Ja sam ekspert za taj ribolov naucio sam mloge ljude da tako love ribu.
Ribu ranim da jer namamim.Ne dajem joj pasulja nego kvarnog zita plesnavog ili
kuruza budjavih, jerbo to ribe mlogo vole.E pa i ovce naranim pa ih krknem sas nozem pod gusu.
Nije to greh jerbo je za to namenjena riba da se rani pa pojede.
Nemo da mi sad du filozofiras ko da ti ne jes meso od ribe.
A krec je ekoloski on ne zagadi ni malo reku on je cak i dezinfikuje.

Ta nije to tako lako to je komplikacija.
Lepo moras naci pravog ucitelja da ti opravi mrezu.
Ondak da te uputi di da turis mrezu.Pa kako da je sakrijes.
Ja mlogo volem kad nabasam na tudju mrezu i lepo apim ribu a bogme i mrezu celu.
Zato kokan ne peca sas mrezu samo sas krecom poneses par flasa pa drm drm, i u dzak
trpas sas meredov.

kokan seljak:
Ja mlogo volem kad nabasam na tudju mrezu i lepo apim ribu a bogme i mrezu celu.
Zato kokan ne peca sas mrezu samo sas krecom poneses par flasa pa drm drm, i u dzak
trpas sas meredov.
E a sta kazes da vise ne pises na ovu temu. Prvo od kada si poceo da pises samo si je unakazio.
A drugo nauci da govoris i da pises, jer u srpskom jeziku ne postoje reci ondak,sas ...

Banci:
E a sta kazes da vise ne pises na ovu temu. Prvo od kada si poceo da pises samo si je unakazio.
A drugo nauci da govoris i da pises, jer u srpskom jeziku ne postoje reci ondak,sas ...

Sta se nerviras, vidis da je neki folirant. Koliko se razumem u srpski jezik tim dijalektom se govori u sumadiji a ne u Ljuboviji.

kokan seljak:
trpas sas meredov.

Aj pali seljacino jedna **** ja onog ko ti dade kompnuter u ruke.***** ti familiju mrtvu.Pa da znam ko si bombu bi ti na kucu bacio!

Zbog neobicno viskih temperatura za ovo doba godine zanima me jel vec proradila bela riba na Savi i Dunavu. Takodje ako neko moze da kaze kako je ove zime iso skobalj na Zapadnoj Moravi i Ibru. Ajde plovkarosi javite nesto

ALO NARODE NISAM SE MESAO DO SAD AL STA VIDITE U TOM KOKANU SEM STO JEDAN GEAK PALI DESET NORMALNIH :confused: OVDE JE PRICA O PECANJU ZARNE..
OK JE U KUPINOVU BODORKA RADI - AKO STE ZA BABUSKU AJTE U PALJUVE - SOM PETNICA VALJEVO :razz: BISTRO

Back