gde nikad ne bi isli na odmor

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...iskreno ne znam...Indija mi se nije svidela...ne volim vlagu Tajlanda, nikada mi tamo nije odgovaralo ali mi je drago sto sam obišla...

...vise ili manje ću se snaći ako vec otputujem...gotovo svuda ima nešto da se vidi ali svakako da ima mesta koja mi se dopadaju više ili manje...

...sto se opasnih mesta tiče imala sam sreće ali sam u Lagosu gledala kako jedna banda zaustavlja džip i udara mačetama po istom izvlačeći vozača kroz prozor...zastrašujuće scena, gora nego u filmovima jer si 20m od nje...tamo su neugodni i malaricni komarci ali mi je opet jako drago što sam imala priliku da bacim pogled na taj Lagos...nije mi uopšte zao...

Meni je malo preko glave tih pompi oko putovanja. Vrlo sam prilagodljiva, briga me za kojekakve uslove, koje izvikane i atraktivne sadržaje nudi, sve može i ne mora. Koliko da znam da nije ratno žarište, meta terorista ili gde zbog nečega nisam dobrodošla. Savršeno ću se snaći u svim uslovima i neću sigurno svemu naći manu.

Ne bih isla ni u jednu arapsku zemlju, ni one relativno blizu,ni one koje su daleko
Ni u razne Tajlande,Bangkoke,Pataje isl
ne zanima me mnogo ni Kina odnosno Japan tako da bih i to zaobisla

eto tako :aha:

nas dve bi mogle zajedno na odmor :zag:
mene ni vijetnam ini okolina..manila, vanila. :)

- - - - - - - - - -

Nikad ne bih turistički išao u omiljenu destinaciju postavljačice teme - Hrvatsku

nije mi vise omiljena :zag:

Back