Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Баш вала.To je pitanje za masovne ulicne proteste !!!!!

Ево, и ови су били, некад давно, пре 68 год и којии месец:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Баш вала.To je pitanje za masovne ulicne proteste !!!!!
možda bi nam dobro došla okupacija
Јел се вратио пренос скупштине
Vi kao da nikada ne gledate Skupštinu!
RTS prenosi od 10-18 časova jer se podrazumeva da je to radno vreme parlamenta a kada produže radni dan onda se to emituje u odloženom prenosu jer RTS ne može da promeni programsku šemu tako brzo (tek u 14h su odlučili da rade posle 18h a mi smo već imali isplaniran program). Nekada se prekida i u 17:25 ali to je opšte poznato i uvek se nadoknadi u večernjim satima (otprilike od 23).
Ček' malo... Otkuda sad najednom taj SOFA sporazum? Ko je to potpisao? Ko je to sranye doneo u Srbiju? I, kako o tome može da odlučuje parlament? To je pitanje za referendum.
zvini molim te,kako se u programsku shemu uklapa iznenadni prekid direktnog prenosa da bi se davao snimak neke dechurlije na kvizu o poznavanju evrope,chemu prethodi turistichka emisija neke niger drzavice?
Ja bih od svega samo uvela kod nas u Srbiji Americko pravosudje.
Vi kao da nikada ne gledate Skupštinu!
RTS prenosi od 10-18 časova jer se podrazumeva da je to radno vreme parlamenta a kada produže radni dan onda se to emituje u odloženom prenosu jer RTS ne može da promeni programsku šemu tako brzo (tek u 14h su odlučili da rade posle 18h a mi smo već imali isplaniran program). Nekada se prekida i u 17:25 ali to je opšte poznato i uvek se nadoknadi u večernjim satima (otprilike od 23).
dođe okupacija i onda imamo one koji su kvinslizi i pokret optora pa kada dođe oslobođenje lepo
streljamo kvislinge
dođe okupacija i onda imamo one koji su kvinslizi i pokret optora pa kada dođe oslobođenje lepo
streljamo kvislinge
streljamo kvislinge