RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.363
ja znam nekoliko ljudi koji nisu putovali isključivo zbog viza
videćemo šta će sad da kažu
videćemo šta će sad da kažu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam jedan od tih
Наравно да не може бити лоше! Али, ако ћемо искрено, људи нису путовали због недостатка новца, а не због немогућности добијања визе.
Slažem se potpuno. Ali, osećaj da ipak možeš izaći iz države bez čekanja u redovima i prikupljanja gomile papira uz gubljenje mnoooogo dragocenog vremena je ipak za ovu napaćeno stanovništvo velik dobitak. Za početak. A ostaje uvek nada da će se situacija polako popravljati pa uz neka manja odricanja (cigarete, alkohol i sl) eto mogućnosti da se malo razlgleda "stara dama". Ipak je ovo lepa vest.![]()
Наравно да јесте!
Искрено, ја нисам отпутовала због визе, јер сам просветни радник и треба ми уверење да сам на годишњем одмору. Пошто по закону могу да користим годишњи одмор искључиво за време летњег распуста...нисам имала потребну документацију.
Но, могла сам добити визу за време лета, али сам ја хтела да путујем пре месец дана.
Мени лично ово много значи, можда успем да отпутујем до НГ...
Divna vest o viznim olaksicama , medjutim treba biti oprezan i detaljno procitat uslove ...ipak na granici svaki carinik ima pravo da te nepusti u zemlju ako proceni npr.da nemas dovoljno novca ..ili vec