Где Мило бежи ?

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Поводом заоштравања ситуације у Црној Гори и општенародног бунта против корумпиране, фашистичке и мафијашке власти ткз председника Мила Ђукновића појавиле су се спекулација да је питање часа када ће напустити ЦГ и побећу у неку од земаља у која је сакрио своје богатство .

док се то знавнично не догоди , постављам неколико оцпија где и у којој држави би Мило и њеови мафијаши били сигурни и где би могли да се сакрију.

у проналсаку одгворајућих дестинација најважније је да се осврнемо на дестинације у којима се налази сам врх мафије која делује на Блакану ..значи ради се о
Јужној Африци и Америци , могуће Сицилији , Албанији као и неким Европским градовима у којим би могао привремено да се нађе ..типа Брисел ..

постоји шпекулација и да ће да побегне у Украјину ...

које су ваше поредпоставке ?

Мило је требао да зна да ће Амери пре или касније да га пусте низ воду ..ето , дошао је тренутак ,пуштен је низ воду

Осим ове макљаже, која је случајно снимљена, и свакодневних мирних молебана, које су ти још индиције да се нешто спрема и то баш ноћас за бекство?

искрено да не кажем да ми га је мало и жао , све урадио , сваку жељу страних сила испунио и сада опет пуштен низ воду .

док је радио да удовољи другима , великим силама а запоставио жеље свог народа , изгубио је моћ .

евентуално може да добије неки азил и то је то ..знамо како је завршио онај из Грузије што нема више држављанство него се смуца по свету , Сакашвили
или Порошенко ..људи који су радили за стране силе и изгубили држављанство сопствене земље ..то је и Милова судбина .

ово је крај његове каријере

• Podržavam
Reactions: 27E
Осим ове макљаже, која је случајно снимљена, и свакодневних мирних молебана, које су ти још индиције да се нешто спрема и то баш ноћас за бекство?

па , нема више ..то је то на реду је бежанија и то по ноћи .Мило је изгубио народ !

Ovo je skorija vest, ne deluje mi da će da biježi.

Đukanović: Ne budite dio tog ludačkog pokreta, vjerska sloboda se zloupotrebljava da bi se srušila CG

https://www.vijesti.me/vijesti/poli...se-zloupotrebljava-da-bi-se-srusila-crna-gora

Не , сви су сложни у ЦГ .није то више питање верске слободе , није више питање поделе нација .

овде је НАРОД ЦГ против Мила !

само мало другови и другарице ..зар није Никола.Г недавно добио азил у Мађарској и то невин човек бежи од прогона ..а одмах после тога побуни се народ па ено и Заева у Македонији пустише низ воду ...

само што је ЕУ већ ограђена од Мила и тамо неће добити азил јер је повезан са мафијом .

Back