- Poruka
- 22.579
Svuda pomalo zavisi šta mi treba i šta je gde jeftinije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
MaxiДобили сте плату и у којој самопослузи би сте потрошили највише новаца за намирнице? Јуче сам био у Идеи и скоро да је била празна а иначе није. Значи ли то да је скупља од других. Идеа, Аман, Макси, Лидл,Дис.. где идете?
Ti si od onih što kupe i bajato samo da je jeftinije bar 5 dinaraSve zavisi šta se kupuje, svaka radnja ima nešto što je možda malo bolje nego u drugim radnjama.
Pijaca skuplja od maksijaШта купујеш на пијаци.
Narod najviše kupuje banane što ide u prilog Darvinovoj evoluciji a neki kupci se ponašaju rodjački...Pijaca skuplja od maksija![]()
Zato što im dosta da gledaju čega su se sve Cenjeni Potrošači "prvi setili" da rade...
Не славим Нову ГодинуДобили сте плату и у којој самопослузи би сте потрошили највише новаца за намирнице? Јуче сам био у Идеи и скоро да је била празна а иначе није. Значи ли то да је скупља од других. Идеа, Аман, Макси, Лидл,Дис.. где идете?
Nova godina je imala smisla samo za vreme SFRJ. 3-4 neradna dana, filmski maratoni, kao dete se secam bio je to bas praznik.Не славим Нову Годину
Зато што је Божић био забрањен, зато је имала смисла. Прослава Нове Године датира деценијама пре комуниста, само што су они то комерцијализовали тада.Nova godina je imala smisla samo za vreme SFRJ. 3-4 neradna dana, filmski maratoni, kao dete se secam bio je to bas praznik.
Sada je to drugacije. Nekako bas taj dan legnem ranije, nema sta da se ceka...
Ima tu jos faktor sto se nova godina slavi pre Bozica. Ko je slavio Bozic, slavio je i za vreme komunista... e sad, drzava to nije obelezavala,Зато што је Божић био забрањен, зато је имала смисла. Прослава Нове Године датира деценијама пре комуниста, само што су они то комерцијализовали тада.
Циљ је био да се потисне и забрани слављење Божића и да Нова Година буде празник који ће обједињавати све нације и националности.
И на жалост, тај измишљени празник је остао најпопуларнији код неких и данас.
Ja sam ti poznat po tome da samo tražim jeftinije.Ti si od onih što kupe i bajato samo da je jeftinije bar 5 dinara
#Ratluk_Club
У наслову је и БожићНе славим Нову Годину
Има још времена до Божића.У наслову је и Божић
patka i tjurka idu zajedno nekako sudbinskiУ Метроу има буквално свега, и морских плодова и рибе и патка и ћурка и оно мини прасе за тепсију...
Bate, sve to moze da stane u jednu reč SVE.Pečenicu, piletinu, šunku, kobasu, čvarke, kajmak, sir, duvan, masline, kafu u zrnu, voće, povrće itd.
Uvek kad idem u drugu radnju i nema gde da se ostavi torba, kesa idem sa računom.
Nije u bg tako , ide se tamo gde se manje ceka...Ideja je bila pobednik od 1,5h cekanja na kasi prethodnih dana i to uzima danak...Narod ide tamo gde ima najvise akcija... oprez kod kupovine skupljih namirnica, obicno prodaju sa isteklim rokom...
Zanimljiva mi ta procena sta je jeftinije kod vecine i kod mene...Nešto su spustili na akciju po marketima.
Nije neka razlika, zavisi količinski koliko i šta kupujete.