Gde kupujete igrice?

Highper:
Guild Wars NE MOZE da se poredi sa WoW...
Istina da je za "DZ" (Osim CD-d)...
Ali ipak WoW je BLIZZARD.....
Ja imam ADLS, ali MAX smem da skinem 700, da me ne bi iskljucili...
Rekoh da je isplativiji a ne i bolji :D
Mada nisam probao ni jedno ni drugo tako da necu nishta da tvrdim.
PS Guild Wars su delom napravili bivshi blizardovi programeri :)

A ljudi jer imate Vi neku oreginal igricu?
Evo sad gledam kod mene ima neki zastupnik jedne firme i imaju igrice po 700 din. originali sve :)
ove aktuelnije su malo skuplje, ali i za 700 din. ima dobrih.
E sad nesto razmisljam, nije to skupo ali ja za te pare mogu da kupim bukvalno 15 igrica ( ili 15 diskova ako je neka na vise CD-a) pa razmisljam zasto bih ja uopste davao pare za original kad mogu da imam za iste pare brdo pirata ali koji rade bez problema.
Htedoh da pitam jel Vam je bitno to da li je igrica oriegnila ili ne?
Meni posteno jeste, ali kad se budu prodavala za 200-300 din. tek cu onda da kupujem originale.
pozz

loop:
Evo sad gledam kod mene ima neki zastupnik jedne firme i imaju igrice po 700 din. originali sve :)
E sad nesto razmisljam, nije to skupo ali ja za te pare mogu da kupim bukvalno 15 igrica ( ili 15 diskova ako je neka na vise CD-a) pa razmisljam zasto bih ja uopste davao pare za original kad mogu da imam za iste pare brdo pirata ali koji rade bez problema.
Htedoh da pitam jel Vam je bitno to da li je igrica oriegnila ili ne?
Meni posteno jeste, ali kad se budu prodavala za 200-300 din. tek cu onda da kupujem originale.
pozz

ala si ti retardiran,naravno da nije bitno da li je igica original,vazno je da radi,a da se original prodaje za 200-300 din ne bih ponovo kupio zato sto ce pirati biti 20-30din.

loop:

pa ti mu dodjes kao neki genijalac

A kad bi tebi (i ovako mala) plata bila 1000-2000 dinara da li bi se bunio ili bi cutao i rekao, neka moj posteno zaradjeni deo ide u budzet Republike Srbije???

Original je original.

Pirate uzimam, samo ako uzimam neke stare igrice za moju dusu koje ne mogu da se nadju u nasim radnjama (znam da mogu na etu, ali nemam odgovarajucu kreditnu karticu).
Novije igrice uzimam iskljucivo originalne i ne uzimam 15 diskova, vec uzimam nesto sto cu igrati duze vremena.

Kupovao bih originale kada bih bio u takvoj finansijskoj situaciji. I ne samo igrice, vec i softver uopshte ukljuchujuci i M$-ov. :)
Ne toliko zbog toga shto bih bio faca "ej ja imam original", vec zbog podrshke autorima. To i chinjenice da time postupam po zakonu. :)

Back