rsr
Početnik
- Poruka
- 18
http://www.njuskalo.hr/dostavna-voz...zda gde mogu kupiti ovo zadnje staklo polovno

Poslednja izmena: 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Koja dimenzija ti treba? Ja imam ganc nove sa nalepnicama Good Year UltraGrip 7+ DOT 5010 195/65x15 za pristojnu cifru.

250 Eura bez cenjkanja a to su trenutno jedne od najboljih M+S guma na trzistu i po svim stranim testovima vrhunski ocenjene.
Ja kupio za jedan moj auto koji sam prodao i ostale mi a ganc nove su tj. em je dobar DOT a em nikad nisu namontirane bile i donesene su iz Italije sto znaci da su za zapadno trziste i prva klasa.Poznato je da se kod nas obicno prodaje druga klasa a porediti ovu gumu sa Tigrom i cenom Winter1 gume je nezahvalno.

Dule, koliko bi orijentaciono mogle kostati 4 obicne celicne R14 felne za Renoa? (za moju "ladju")
 Javi se kada si u NS da popijemo pivo.
 Javi se kada si u NS da popijemo pivo.
koliko para maximalno za set polovnih alu felni?
 Zavisi od velicine, proizvodjaca, stanja, izgleda, raspona rupa, da li su retke ......
 Zavisi od velicine, proizvodjaca, stanja, izgleda, raspona rupa, da li su retke ......ja ne bih davao više od 400e.koliko para maximalno za set polovnih alu felni?

ja sam prošle sub i ned bio na najlonu ništa. a pre par nedelja sam našao lika al nisam kupio...Pogledacu ti ja na pijaci danas i sutra dali ima nekih lepih a za malo para!
Tebi trebaju ako sam dobro shvatio 15"?