rsr
Početnik
- Poruka
- 18
http://www.njuskalo.hr/dostavna-voz...zda gde mogu kupiti ovo zadnje staklo polovno
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja dimenzija ti treba? Ja imam ganc nove sa nalepnicama Good Year UltraGrip 7+ DOT 5010 195/65x15 za pristojnu cifru.![]()
250 Eura bez cenjkanja a to su trenutno jedne od najboljih M+S guma na trzistu i po svim stranim testovima vrhunski ocenjene.
Ja kupio za jedan moj auto koji sam prodao i ostale mi a ganc nove su tj. em je dobar DOT a em nikad nisu namontirane bile i donesene su iz Italije sto znaci da su za zapadno trziste i prva klasa.Poznato je da se kod nas obicno prodaje druga klasa a porediti ovu gumu sa Tigrom i cenom Winter1 gume je nezahvalno.
Dule, koliko bi orijentaciono mogle kostati 4 obicne celicne R14 felne za Renoa? (za moju "ladju")![]()
koliko para maximalno za set polovnih alu felni?
ja ne bih davao više od 400e.koliko para maximalno za set polovnih alu felni?
ja sam prošle sub i ned bio na najlonu ništa. a pre par nedelja sam našao lika al nisam kupio...Pogledacu ti ja na pijaci danas i sutra dali ima nekih lepih a za malo para!
Tebi trebaju ako sam dobro shvatio 15"?