Gde kupiti? - informacije i pitanja

Gde ima da se kupi u Srbiji (ako u opste ima) Dainese oprema, konkretno zenska jakna?

Prema mirjevu, sa desne strane imas uvoznika za MOTUL ulja udjes tamo i oni ce ti objasniti gde je veliki lokal sa dainese opremom, ne mogu tacno da ti objasnim gde je lokal ali u blizini je tj,preko puta motul radnje isto prema mirjevu u podrumu neke zgrade,ne vidi se sa puta, velika je radnja i ima i zenskih jakni, patika, cizama...

Hocu da kupim auto za zenu. Lomim se izmedju Chevroleta Spark (800 kubika, 2006-2007 godiste oko 3500eur), Forda Fieste, malo starije, Opela Corse, Skode Fabie i Toyota Yaris. Dakle dilema je da li kupiti manji auto, noviji, ili neki srednje velicine malo stariji 2002-2003 godiste. Sve dolazi u obzir osim Francuza i Italijana (nista Peugeot, Citroen, Reno - ajde moze mada bi mi bio bas poslednji izbor. Nista Alfa, Fiat, Lancia). cena treba da se krece u rangu 3000-3500 EUR. Savet i neki auto placevi koje biste preporucili po BG-u. Ne bi bilo lose da predlozi budu benzinci, nisam za dizelase.Hvala za info.

To se podrazumeva!:mrgreen:
Problem je sto za te pare moze da uzme skoro nista a da nije francuz ili italijan!
Ja imam Corsu 1,2 5 vrata 2004 i mogu da je dam za 4000 ali to prelazi cifru.
Nudi mi se i jedan Punto 2003 sa plinom ali opet covek je rekao da ne dolazi u obzir mada to je neopravdano a ako bih zavrsio kombinaciju mogao bih da ga dam za 3200 a tek je registrovan i uradjen mu je servis.

Sacekaj sa folijama jos malo, evo radi se novi pravilnik na tu temu. Trenutno policija skida folije sa vozila, zato sto po novom zakonu (i po trenutnom pravilniku) mogu zatamnjena stakla da budu samo fabricki, ili ako si sam radio do 25% zatamnjenja, ali moras da imas atest i za tih 25%, valjda od AMSS. Ocekuje se izmena pravilnika i izgleda ce biti dozvoljeni dosta veci procenti zatatmnjenja.

Back