gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
E, upravo to!Batice, kakvi sad penisi, ne razmisljam o kiti.
Ne razmišlja se o tome, samo se pusti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, upravo to!Batice, kakvi sad penisi, ne razmisljam o kiti.
Aham, znači promišljeno, dosadni mozak... I onda napuniš 80 godina I kažeš sebi jbt kakav sam ja retard bio, imo sam strašnog petla...Normalno je ono od cega te "nece boliti glava" sutradan .
Ovo nije vezano za pice nego za frazu.
Batice tek sam sada procitao voju uvodnu trolez, vidim da stvano pises o kitama...E, upravo to!
Ne razmišlja se o tome, samo se pusti
A dosadno mi batice ahahahaBatice tek sam sada procitao voju uvodnu trolez, vidim da stvano pises o kitama...
Posle ti dođe šeset peta, stiže jesen pozna, putuje tvoje društvo i ti čekaš na red...A, sporokontov .
Sto bi rekli filozofi , imam gde imam sa čim, imam sa kim ali čemu sve to.
A ok, prijatelju, nismo ovde došli da se lažemo, nismo tinejdžeri aman breA mi sto imamo pitona na sta ce om da skace.
Pa muški moraju da isključe, rekoh u uvodu, nema dovoljno krvi za obe glaveValjda za dobar seks se isključi velika glava. Meni to stvara problem. (Pošto nekad (uvek) ne mogu da je isključim)
Ne znam ovim muškima, je li im je lepši seks kad isključe um?
Aha njima laganoPa muški moraju da isključe, rekoh u uvodu, nema dovoljno krvi za obe glave
Pa ja sam filozof u duši, al onako sažet nekiAha njima lagano
Komplikovan ti je uvodni post, duboka filozofija
Nadam se da smo svi kao mali znali odgovor na ovo pitanje i lupkali se po kosici debeljuškastom ručicom da damo odgovor... Al aj sad da računamo da je ovde većina ljudi 18+ pa da malo drugačije razmislimo šta je odgovor na ovo pitanje.
I žabe na grani znaju da čovek nema dovoljno krvi da u istom trenutku opskrbi i mozak i erektilan *enis, jedna glava mora da trpi blagu hipoksiju i ustupi moć rasuđivanja onoj drugoj.
Koja je pametnija?
Ono što me zanima da li čovek treba da sluša realan i uvek prizeman (možda malo dosadan) mozak ili da sluša nagone, takorekuć strast jer, zaboga, jednom se živi, nemojte da nas pita starost de nam bila mladost
Aham, znači promišljeno, dosadni mozak... I onda napuniš 80 godina I kažeš sebi jbt kakav sam ja retard bio, imo sam strašnog petla...
Pa ja sam filozof u duši, al onako sažet neki
Paaa... Ni jedno, ni drugo. Čovek treba slušati cvrkut ptica.Ono što me zanima da li čovek treba da sluša realan i uvek prizeman (možda malo dosadan) mozak ili da sluša nagone, takorekuć strast jer, zaboga, jednom se živi, nemojte da nas pita starost de nam bila mladost
Ovo si uzela iz proseka da ni jedan forumas nema manji od 25cm? (po sopstvenim priznanjima)I žabe na grani znaju da čovek nema dovoljno krvi da u istom trenutku opskrbi i mozak i erektilan *enis, jedna glava mora da trpi blagu hipoksiju i ustupi moć rasuđivanja onoj drugoj
Ahahaha pa više iz pretpostavke da su anemični i metiljaviOvo si uzela iz proseka da ni jedan forumas nema manji od 25cm? (po sopstvenim priznanjima)![]()
Ahahaha pa više iz pretpostavke da su anemični i metiljavi
Evo probaj da me ubediš u suprotno
Puno sreće, pobratime