saleboy
Obećava
- Poruka
- 94
Dobar provod na moru podrazumeva opustenciju, lepe plaze, uvale, opustene devojke..Predlozite neke dobre destinacije..Cuo sam da je dobro na Grckom ostrvu IOS..Bio neko tamo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cush bio.... .... hebav'o !Dobar provod na moru podrazumeva opustenciju, lepe plaze, uvale, opustene devojke..Predlozite neke dobre destinacije..Cuo sam da je dobro na Grckom ostrvu IOS..Bio neko tamo?
Dobar provod na moru podrazumeva opustenciju, lepe plaze, uvale, opustene devojke..Predlozite neke dobre destinacije..Cuo sam da je dobro na Grckom ostrvu IOS..Bio neko tamo?
Naravno, a sa kim planiras da ovog ljeta uradis slicno?Ja sam bila pre (da li smem da kazem, a da ne izgledam sebi kao matorac) osam godina. Istina je da su svi toliko opusteni da je svejedno gde ces se ... sa nekim - na ulici, u diskoteci, na plazi u po bela dana... Kako je sad, nemam pojma, tad je bilo takoreci sve zajednio troje Srba. Imas nalete Jevreja, Italijana (njih je najvise), Engleza, Iraca.
Ja sam bila sa deckom, da ne bude zabune
Dobar provod na moru podrazumeva opustenciju, lepe plaze, uvale, opustene devojke..Predlozite neke dobre destinacije..Cuo sam da je dobro na Grckom ostrvu IOS..Bio neko tamo?[/QUOTE
cc![]()
Dobar provod na moru podrazumeva opustenciju, lepe plaze, uvale, opustene devojke..Predlozite neke dobre destinacije..Cuo sam da je dobro na Grckom ostrvu IOS..Bio neko tamo?[/QUOTE
cc![]()
Gde se ti guras, grom te puko!![]()
khm...definiši "one stvari" da bismo ti mogli pomoći...Dobar provod na moru podrazumeva opustenciju, lepe plaze, uvale, opustene devojke..Predlozite neke dobre destinacije..Cuo sam da je dobro na Grckom ostrvu IOS..Bio neko tamo?