- Poruka
- 129.904
... za startovanje riba zarad seksa? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi na forumu, vidis d imas reputaciju odje... za startovanje riba zarad seksa?![]()
dobrom frajeru je svako mesto najbolje... za startovanje riba zarad seksa?![]()
brate opsano je to... za startovanje riba zarad seksa?![]()
Krstarica brate od lopate do seksa sve možeš naći... za startovanje riba zarad seksa?![]()
Ispred hotela Moskva, zatim iza bajlonijeve pijace desno ka kalemegdanu, put Pančevo-Beograd ( to zaobidji, rizicne su)... za startovanje riba zarad seksa?![]()
zato smo najveciKrstarica brate od lopate do seksa sve možeš naći
Tako jezato smo najveci![]()
i groblje?dobrom frajeru je svako mesto najbolje![]()
pa kome smetas tek tamo?i groblje?![]()
Duhovimapa kome smetas tek tamo?![]()
Da li radi Tinder i takve aplikacije kod nas?... za startovanje riba zarad seksa?![]()
Rade, ne koristim pa ne, znam al Badoo Tinder i to koriste ljudi, uglavnom je tamo lakse biti zena, al znam ljude sto se upoznaju preko togaDa li radi Tinder i takve aplikacije kod nas?
Zasto lakse zena ?Rade, ne koristim pa ne, znam al Badoo Tinder i to koriste ljudi, uglavnom je tamo lakse biti zena, al znam ljude sto se upoznaju preko toga
Ne startuju nikad orve, imaju milion likova sto im se upucavaju. A ti trc lajkuj, salji svima pa ko hoce ko neceZasto lakse zena ?
Vjerovano je tad bilo manje zena na tim aplikacijama, mislim da je sad to isto,znam da su se jednom takmicili u drustvu ( instalirali tinder)za koga ce se najvise zakaciti ali i najlosiji je imao nekoliko koje su zainteresovane za njega.Ne startuju nikad orve, imaju milion likova sto im se upucavaju. A ti trc lajkuj, salji svima pa ko hoce ko nece
Mislim da je Tinder bolji sto se toga tice, al secam se kad sam imao nogu u gipsu pre 10 god, lezim dosadno, reko ajd da instaliram taj Badoo o kom svi pricaju, znaci odg mi 20 % a ostalih 20% kao sa kraljem Etoopije da govorim. Sad je valjda drugacije sta znam