- Poruka
- 121.353
... za startovanje riba zarad seksa?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tebi na forumu, vidis d imas reputaciju odje... za startovanje riba zarad seksa?
dobrom frajeru je svako mesto najbolje... za startovanje riba zarad seksa?
brate opsano je to... za startovanje riba zarad seksa?
Krstarica brate od lopate do seksa sve možeš naći... za startovanje riba zarad seksa?
Ispred hotela Moskva, zatim iza bajlonijeve pijace desno ka kalemegdanu, put Pančevo-Beograd ( to zaobidji, rizicne su)... za startovanje riba zarad seksa?
zato smo najveciKrstarica brate od lopate do seksa sve možeš naći
Tako jezato smo najveci
i groblje?dobrom frajeru je svako mesto najbolje
pa kome smetas tek tamo?i groblje?
Duhovimapa kome smetas tek tamo?
Da li radi Tinder i takve aplikacije kod nas?... za startovanje riba zarad seksa?
Rade, ne koristim pa ne, znam al Badoo Tinder i to koriste ljudi, uglavnom je tamo lakse biti zena, al znam ljude sto se upoznaju preko togaDa li radi Tinder i takve aplikacije kod nas?
Zasto lakse zena ?Rade, ne koristim pa ne, znam al Badoo Tinder i to koriste ljudi, uglavnom je tamo lakse biti zena, al znam ljude sto se upoznaju preko toga
Ne startuju nikad orve, imaju milion likova sto im se upucavaju. A ti trc lajkuj, salji svima pa ko hoce ko neceZasto lakse zena ?
Vjerovano je tad bilo manje zena na tim aplikacijama, mislim da je sad to isto,znam da su se jednom takmicili u drustvu ( instalirali tinder)za koga ce se najvise zakaciti ali i najlosiji je imao nekoliko koje su zainteresovane za njega.Ne startuju nikad orve, imaju milion likova sto im se upucavaju. A ti trc lajkuj, salji svima pa ko hoce ko nece
Mislim da je Tinder bolji sto se toga tice, al secam se kad sam imao nogu u gipsu pre 10 god, lezim dosadno, reko ajd da instaliram taj Badoo o kom svi pricaju, znaci odg mi 20 % a ostalih 20% kao sa kraljem Etoopije da govorim. Sad je valjda drugacije sta znam