Gde je najbolje mesto ...

Ja bih probala na mestu gde su u ponudi.. recimo aplikacije.

Ovako u gradu, valjda u noćnim klubovima, platiš piće 😀, igraš, malo se dovatite i vidiš oće li ili neće.. ko izgleda dobro ne bi trebalo da ima problema.

Zasto lakse zena ?
Ne startuju nikad orve, imaju milion likova sto im se upucavaju. A ti trc lajkuj, salji svima pa ko hoce ko nece 😅😂
Mislim da je Tinder bolji sto se toga tice, al secam se kad sam imao nogu u gipsu pre 10 god, lezim dosadno, reko ajd da instaliram taj Badoo o kom svi pricaju, znaci odg mi 20 % a ostalih 20% kao sa kraljem Etoopije da govorim. Sad je valjda drugacije sta znam

Ne startuju nikad orve, imaju milion likova sto im se upucavaju. A ti trc lajkuj, salji svima pa ko hoce ko nece 😅😂
Mislim da je Tinder bolji sto se toga tice, al secam se kad sam imao nogu u gipsu pre 10 god, lezim dosadno, reko ajd da instaliram taj Badoo o kom svi pricaju, znaci odg mi 20 % a ostalih 20% kao sa kraljem Etoopije da govorim. Sad je valjda drugacije sta znam
Vjerovano je tad bilo manje zena na tim aplikacijama, mislim da je sad to isto,znam da su se jednom takmicili u drustvu ( instalirali tinder)za koga ce se najvise zakaciti ali i najlosiji je imao nekoliko koje su zainteresovane za njega.

Back