Dragi moji, kada bi ste mogli da birate,gde bi ste u Srbiji najradije ziveli i zasto? U velikom gradu,manjem gradu,varosici,selu,planini,banji....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dragi moji, kada bi ste mogli da birate,gde bi ste u Srbiji najradije ziveli i zasto? U velikom gradu,manjem gradu,varosici,selu,planini,banji....
Negde na sremskom delu Novog Sada, tamo ima svega onog sto je coveku potrebno za zivot, samo preduslov je da se bude punisha.
Ma nije brate grofe, mislio sam na tamo malo dalje od Dunava, vec na obroncima Fruske. Samo mora covek bas da bude burzujcina da se tamo naseli, da ima vise nego solidne prihode, ali vredi tamo ziveti, vredi.Tepsijast teren, jeb'o ga ti !
Od toga se javlja rizik da fasuješ epilepsiju....
Ne valja.....
Po meni, treba "protkano" !
Osim, ako nemaš u vidu slavonski kulen ?
zajebavas za srbiju a stajes nam na mukuDragi moji, kada bi ste mogli da birate,gde bi ste u Srbiji najradije ziveli i zasto? U velikom gradu,manjem gradu,varosici,selu,planini,banji....
U nekom prigradskom selu.Ali moras imati automobil i sa mjestanima odrzavati cisto kolegijalne odnose.Ja danas stvarno neznam koje su prednosti urbanih metropola,posto je svugdje kriza........![]()
Idealno je imati stan u Beogradu, kucu na Zlatiboru i vikendicu na Fruskoj gori
Tacno.I život proživiš u automobilu !
Praviš godišnju kilometražu veću od ministra inostranih poslova Donje Volte !
Najbolje je da u istom dvorištu imaš stan, kuću i vikendicu....
Jemčim lično !
in your BedNigde
isti shit
Voleo bi u Miami
![]()