Gde je granica.

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
69.928
Gde je po vama granica u seksualnom ponasanju u javnosti? Da li treba da postoji?
Pod time se podrazumeva sve sto moze biti u kontekstu seksa: Govor tela, moda, verbalno, pokrivanje tela, otkrivanje delova tela, koji delovi tela i td.
Uzmite u obzir da su ljudi razliciti i da razlicite stvari mogu da seksualno uznemire nekoga.

Savršeno:
q_lQwSWgffX8D4XhlY8G1KNhqZgjPy8x7ufE_B7gV0cwI3gROUJluTX1ECRbGI7xvqNGjotfTais_hK8Ch0_c2xF2_kvV7jtHd5WJLVuQ0ZENL6RA4E79Mu6zoMDswiOABAjWCk

sve je to individualna stvar i zavisi koliko je nekom lično prijatno da pokaže svoje telo i svoj sekualitet pred drugima.Ne može da se očekuje da se svi ljudi prilagore nečijim ličnim senzibilitetima ne bitno da li su konzervativni ili liberalni po tom pitanju ako ih ne dele i sa tim se treba pomiriti da ljudi imaju drugačije senzibilitete.
Inače meni lično je ok sve dok neko ne iznosi baš genitalije onako i da se baš seksa na javnim mestima jer to je već granica toga šta može da bude prihvatljivo bez da opterećuje druge.

sve je to individualna stvar i zavisi koliko je nekom lično prijatno da pokaže svoje telo i svoj sekualitet pred drugima.Ne može da se očekuje da se svi ljudi prilagore nečijim ličnim senzibilitetima ne bitno da li su konzervativni ili liberalni po tom pitanju ako ih ne dele i sa tim se treba pomiriti da ljudi imaju drugačije senzibilitete.
Inače meni lično je ok sve dok neko ne iznosi baš genitalije onako i da se baš seksa na javnim mestima jer to je već granica toga šta može da bude prihvatljivo bez da opterećuje druge.
Pa da, ali tema nije licno, vec pitanje sta bi po tebi bilo drustveno prihvatljivo?

Дефиниши сексуално понашање у јавности.

1. Секс у јавности
2. Провокативно одевање у јавности
3. Провокативно понашање у јавности
Imas seksualni akt ili cin i seksualno ponasanje. Seksualno ponasanje je sve vezano za seks osim samog seksualnog akta. Sirok je pojam, zato sam ga namerno smestio.

Back