- Poruka
- 34.205
Otvorila sam temu pre jedno 15 minuta o tome, eno ceka na neko odobrenje, tako pise.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Отвориш тему и она чека одобрење?!Otvorila sam temu pre jedno 15 minuta o tome, eno ceka na neko odobrenje, tako pise.
А?!Ti pilipenda botujes za njih, izdajnice !
Iznenadjujes me...
Право па друга десно?eno odobrena tema
Tamo!
Ja vam se divim da možete ponovo...А да оснујемо пленум Крсте, а? Цијеним да би након једнодневне блокаде вратили све спамове из посљедњих 7 година и трајно бановали оне који нису имали ниједан спам.![]()
Bojkotujmo Svaštaru, bez zaebancije.Значи бојкот!![]()
https://forum.krstarica.com/threads/brisanje-poruka.1024359/Bojkotujmo Svaštaru, bez zaebancije.
Ај баш да те видим да не откуцаш ништа... Па прокуцала би и на лакат!Bojkotujmo Svaštaru, bez zaebancije.
Ne bih, na P bihАј баш да те видим да не откуцаш ништа... Па прокуцала би и на лакат!![]()
Ето, знао сам!Ne bih, na P bih
Usput, ebe mi se za Svaštaru i ovo iživljavanje![]()
Има форум Опусти се, на коме нема оваквих ограничења. Треба тамо отварати теме и нема проблема.Bojkotujmo Svaštaru, bez zaebancije.
Zar stvarno verujes u to? Moje poruke namerno brisu, znam zasto...Има форум Опусти се, на коме нема оваквих ограничења. Треба тамо отварати теме и нема проблема.
Верујем у шта?Zar stvarno verujes u to?
Не могу они толико обрисати, колико ти можеш накуцатиMoje poruke namerno brisu, znam zasto...