Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel mislite na farmerke koje skroz spljoste guzu, pa kao da je nema?
I ja imam taj problem, a resavam ga tako sto sve farmerke prvo nosim dva-tri dana po kuci, pogotovo dok sedim za kompom ili ucim, jer su mi tada i noge na stolici, pa ih tako najbolje "izdeformisem" pozadi da budu normalne.. (zato volim helanke.. nema tih problema).. Osim ovog, ponekad mi nije jasno ni po kom to principu prave struk..

Ako misliš na veliku guzicu i tanke noge - takve sam ja kupila pre nekog vremena u Terranovi, jedino što su baš plitke pa čekaju da se nose sa bodyjem...

e, to. cu da vidim, hvala :)

Jel mislite na farmerke koje skroz spljoste guzu, pa kao da je nema?
I ja imam taj problem, a resavam ga tako sto sve farmerke prvo nosim dva-tri dana po kuci, pogotovo dok sedim za kompom ili ucim, jer su mi tada i noge na stolici, pa ih tako najbolje "izdeformisem" pozadi da budu normalne.. (zato volim helanke.. nema tih problema).. Osim ovog, ponekad mi nije jasno ni po kom to principu prave struk..

ma ne da je spljoste... nego ne mogu da navucem svoj broj preko dupeta....
... a ako uzmem veci da udje dupe,
mogu da plivam struku i nogama.... jos mogu da ih navucem do pola stomaka :dash:

mislila sam na one skroz ravne, skinny ... ko ih izmislio *

Znam.. i meni je tako.. :(
Mrzim da kupujem farmerke..

E da.. probaj i u caliope..

Sto se tice teranove..
Ja sam bila skoro sa drugaricom i na sve strane su one u boji (ona je probala neke plave, a imaju jos ljubicaste, roze, zute i, cini mi se, crvene..).. ali su bile i jedne mnooogo dobre "obicne" samo sto su mi bile velike, a manji broj male (?!).. ne znam da li ih jos uvek imaju (bila sam pre nekih nedelju dana), ali bas su bile lepe..

Znam.. i meni je tako.. :(
Mrzim da kupujem farmerke..

E da.. probaj i u caliope..

Sto se tice teranove..
Ja sam bila skoro sa drugaricom i na sve strane su one u boji (ona je probala neke plave, a imaju jos ljubicaste, roze, zute i, cini mi se, crvene..).. ali su bile i jedne mnooogo dobre "obicne" samo sto su mi bile velike, a manji broj male (?!).. ne znam da li ih jos uvek imaju (bila sam pre nekih nedelju dana), ali bas su bile lepe..

Meni njihovi modeli farmerki obično super stoje i obično su mi nogavice taman, ne moraju da se krate... al je fora što mi je nekad dobar S a nekad XS a ne menjam se nešto drastično :roll:

Da, ne krate se.. to je dobro.. :)

Ove o kojima pricam su bile s.. ali su mi bile velike, pa sam probala xs, a one su mi bile male.. ustvari, i u struku i u nogavicama su mi bile taman, ali su se napred cudno naguzvale, kao da su mi male (tamo gde pocinju noge).. a nije takav model, jer ih je i drugarica probala (samo drugi broj) i bile su super.. A te xs koje sam probala su bile jedne jedine..

ja sam farmerke kupila u butiku Stone preko puta Pravnog fakulteta. inače, imam veliki problem da izaberem model koji mi stoji i koji mogu da navučem (inače nosim broj 28 ali ako nema elastina mogu da ih navučem do pola butina :()
te sa elastinom se super oblikuju, ne stežu... al su plitke, pa mi vire ćega, a ako nosim plitke gaće, viri mi golo dupe:dash:, pa jedino mogu da ih nosim sa nekom tunikom.
da, ima li negde da se kupe farmerke ili pantalone koje nisu plitke, da mog da se sagnem bez sevanja;):rumenko:

ja sam farmerke kupila u butiku Stone preko puta Pravnog fakulteta. inače, imam veliki problem da izaberem model koji mi stoji i koji mogu da navučem (inače nosim broj 28 ali ako nema elastina mogu da ih navučem do pola butina :()
te sa elastinom se super oblikuju, ne stežu... al su plitke, pa mi vire ćega, a ako nosim plitke gaće, viri mi golo dupe:dash:, pa jedino mogu da ih nosim sa nekom tunikom.
da, ima li negde da se kupe farmerke ili pantalone koje nisu plitke, da mog da se sagnem bez sevanja;):rumenko:

Ja sam poslednje kupila one domaćinske Conto bene i one su baš fino duboke, možeš i da čučiš :lol:

Ja volim da su plice, ali ovo sto danas prave nije normalno, pa gde god da pogledas samo guze sevaju.. i to ne samo dok sede, nego i kad hodaju :eek: Ja zato nosim bodi ispod.. osim leti.. :lol:
Mada, meni nisu farmerke toooliko plitke i ne dam da ista ispadne.. ili barem na dam da se vidi da je ispalo..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back