Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja sam iz unutrasnjosti,a velika matura se blizi... :(
Ne bih da sijem(pokusavam to da izbegnem jer nemam neko lepo iskustvo sa tim),a strah me je da i u Beogradu necu nista naci...
Volela bih da to bude nesto svecanije, a opet jednostavno i moderno, a ne znam gde da trazim...Je l' imate neki predlog da ne bih lutala Beogradom 10 dana uzaludno?Recimo nekoliko prodavnica(kreatora,domacih ili stranih)? Plz! :dash:

Vreca za spavanje? Jel' ima negde u Bg izbor vreca za spavanje?
Nesto sam u fazonu kako bih rado prespartala Siciliju kroz svako selo i volela bih da imam vrecu just in case. Videh pre neki dan neku bas fancy, mislim da ni 1kg nije imala, zapremina kao onog ikeinog cebenceta kad je u rolnici.
E tako nesto bih da posedujem.
Pomoc?
Cak i ako nije u Bg nego negde dajte mi ime radnje pls, jer... nisam do sad bila u toj prici pa bukvalno ne znam ni gde da trazim, ni koje su razlike.

Vreca za spavanje? Jel' ima negde u Bg izbor vreca za spavanje?
Nesto sam u fazonu kako bih rado prespartala Siciliju kroz svako selo i volela bih da imam vrecu just in case. Videh pre neki dan neku bas fancy, mislim da ni 1kg nije imala, zapremina kao onog ikeinog cebenceta kad je u rolnici.
E tako nesto bih da posedujem.
Pomoc?
Cak i ako nije u Bg nego negde dajte mi ime radnje pls, jer... nisam do sad bila u toj prici pa bukvalno ne znam ni gde da trazim, ni koje su razlike.
Ima gde hoces.
Bas sam nedavno video u prospektu koji sam dobio od Metroa. Bilo je tri modela.
Pretpostavljam da ima i u ostalim soping molovima na odeljenju kamp opreme, odnosno tamo gde se prodaju bicikli, oprema za vezbanje i tako to.
Ako ti je daleko da ides van grada do tih Metroa i Idea, mozes da pogledas u Merkatoru u Intersportu. Oni imaju dosta kamp opreme, pa sam siguran da ces naci i vrecu.
Ako ti je i to daleko, pogledaj u bilo kojoj vecoj prodavnici ili diskontu sportske opreme.

Treba da znas za sta ti tacno treba vreca. Da li ces da spavas u satoru ili pod vedrim nebom?
Vrece se razlikuju po debljini i po jos neki stvarima. Da sam na tvom mestu, posto planiras da je koristis samo leti, izabrao bih neku koja nije preterano debela i da ima kapuljacu da u nju uguras glavu. Obavezno proveri kakav je sistem otvaranja i zatvaranja. Ja sam imao neku koja se otvarala kako god se okrenem u joj, pa sam se vazda smrzavao.
Pozeljno bi bilo da vreca ima nepropusni sloj sa donje strane, a ne bi bilo lose i da kupis onu podlosku koju bi stavila ispod sebe. Mislim, kad vec kupujes, kupi kako treba. A nece biti mnogo veca ako je kvalitetnija.

Eto, to je to. Sto se tice cena, ako se dobro secam, one u Metrou su kostale od malo preko hiljadu, do, cini mi se, nesto preko dve hiljede dinara. Mozda gresim, ne uzimaj ovo zdravo za gotovo.

a šo se radnja za maturske aljine zoe moja fenčanica?? men da neka tamo odvede da kupi aljinu..hartatek bih dobio na basamcima... aaaahaa...budim se.. sad sam vido sajt...ima sekcija mat. aljine..pa lepe su ...24. 000din to. pa neje skupo....misim, sako pristojan nema ispod 13.000....a nije za maturu...

Poslednja izmena:
Moze li mi neko reci koliko kosta metar satena u Srbiji, ali kvalitetnog satena, ovde kazu valjda saten od svile, treba mi za jednu divnu haljinu.. Hvala puno!!

a evo jedan francuski sajt cisto za ideje za haljine, mozda neko moze da vam sasije..

http://www.millesetunenuits.com/PBSCCatalog.asp?CatID=311467

(sa leve stane je naznaceno: koktel-haljine, haljine princeza, polu-duge haljine, zatim haljine od 'stars', i vencanice)

i zna li iko odgovor na moje pitanje (gore) za cenu satena, kvalitetnog, sjajnog?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back