Ja sam kupila crnu farbu za odecu u farbari.![]()
Za farbanje u ves masini - u prodavnici pozamanterije u Cumicu (ulaz iza Centrotekstila/ZOIL Dunava prvi lokal sa leve strane)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za farbanje u ves masini - u prodavnici pozamanterije u Cumicu (ulaz iza Centrotekstila/ZOIL Dunava prvi lokal sa leve strane)
Ispred SKCa ili u radnjama u Milienijumu.
Cmoko,
da li mislis na neku konkretnu radnju u Milenijumu?
Na ulazu iz Spasićevog prolaza ima jedna radnja,druga čim uđeš "Plava Ruža". Treća u prolazu na početku Kneza. I naravno ispred JDP-a i SKC-a,oni što prodaju srebro.
Na ulazu iz Spasićevog prolaza ima jedna radnja,druga čim uđeš "Plava Ruža". Treća u prolazu na početku Kneza. I naravno ispred JDP-a i SKC-a,oni što prodaju srebro.
Mozda ovdegde mogu da nadjem ovakve patike?trazila sam na netu i ugledala ih ali kada sam obisla grad ne da nigde nisam mogla da nadjem takvenego ni slicne njima!
zelim da kupim decku nesto jako sexy, pa mi je na pamet palo nesto od cega cu i ja imati koristi a i uzivati! Palo mi je na pamet da kupim lisice, ali one slatke sa onim perjem! Pa gde ima tako nesto da se kupi u bg-u i koliko bi to doslo sta mislite??
rabljena kancelarijska stolica, sa kotacicima, fensi "direktorska", 120 posto skaj, podnosljivo ofucana = za racunar
do...cek da izracunam: 2000 din![]()
Trake za izbeljivanje zuba??? I nemojte mi reci u apoteci, jer me u vecini bledo gledaju![]()
rabljena kancelarijska stolica, sa kotacicima, fensi "direktorska", 120 posto skaj, podnosljivo ofucana = za racunar
do...cek da izracunam: 2000 din![]()
Gde ima da se kupi zenska, fina mustikla za tanku cigaretu, ali bez onih zdravstvenih tripova, filtera i sl. ?
Ne znam jesi li se dobro preračunala,ali ako skupiš još jednu crvenu novčanicu preko možeš da kupiš novu,kažu 100% koža,u Metrou,trenutno su na akciji (3090 din).
p.s. nisam pratila pažljivo"fabulu radnje" pa ne znam jesi li iz Bgd-a
Da li neko zna gde mogu kupiti magnete za mrsavljenje. Pozz
Зна ли неко где може да се купи инхалатор за нос...
Зачепљени су ми синуси, а ово с шерпом ми тешко пада...