Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje sam postavila jer imam losa iskustva sa patikama koje kupujem sinu od 12 god. pre dva meseca sam mu kupila ribok, kojima je koza ispucala za 15 dana a juce su pukle kod djona. Stvarno mrzim losu obucu, a najvise patike. Zelim kupiti nesto dobro i kvalitetno da traje bar 6. mes dok mu noga ne preraste, ali sam sad u totalnoj konfuziji oko izbora sledecih.Pozz

Pitanje sam postavila jer imam losa iskustva sa patikama koje kupujem sinu od 12 god. pre dva meseca sam mu kupila ribok, kojima je koza ispucala za 15 dana a juce su pukle kod djona. Stvarno mrzim losu obucu, a najvise patike. Zelim kupiti nesto dobro i kvalitetno da traje bar 6. mes dok mu noga ne preraste, ali sam sad u totalnoj konfuziji oko izbora sledecih.Pozz

Adidas,većina ima ojačanje napred kod prstiju. Meni i njihove platnene traju već par godina.I naravno outlet radnje su neprevaziđene.

Adidas,većina ima ojačanje napred kod prstiju. Meni i njihove platnene traju već par godina.I naravno outlet radnje su neprevaziđene.

Slazem se, adidas su zakon! Meni su zenske stabil (one kao sto odbojkasice nose) trajale 5 godina!
Ustvari, kada bolje razmislim.. :think: jos su cele i citave, samo se djon izlizao, jer pise kao da su "indoor", a ja ih naravno, nosila "outdoor", na trcanje, u setnje i svuda i stvarno sam PREZADOVOLJNA! Hm.. mogla bih da nalepim nesto kod obucara odozdo i opet da ih stavim u upotrebu.. One su nesto najudobnije sto sam ikada nosila, kao setnja po oblacima..
A takodje se secam da sam celo detinjstvo nosila iskljucivo kozne adidas, koje mi je tata donosio iz inostranstva. Mislim da je to muski model i da su ga prosle godine opet izbacili kao retro-znate one skroz bele, sa teget i crvenim linijama, a napred, gde su prsti su perforirane rupice? E te su zaista super! :D

zelim da kupim decku nesto jako sexy, pa mi je na pamet palo nesto od cega cu i ja imati koristi a i uzivati :klap: ! Palo mi je na pamet da kupim lisice, ali one slatke sa onim perjem! Pa gde ima tako nesto da se kupi u bg-u i koliko bi to doslo sta mislite??

Ma jok, nije stvar u velicini kuhinje, to je pitanje dizajna.
A moja kuhinja je izasla oko 1.500 evra ali je uradjena po uzoru na tu od 7000.

Poenta je u tome da nadjes model koji ti se svidja i dobrog majstora koji moze istu tu kuhinju da ti napravi za znatno manju cenu

Hvala na informacijama!

Da li bih mogla da te zamolim da fotkas kuhinju, mozda meni sine neka ideja, i ja sam isto videla jednu gorenje koja mi se svidela u merkatoru crveno - crna bila je negde oko 3 500 evra bez rerne, sudopere...;):D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back