Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gde se mogu kupiti owakwe chizmice?
P10859805-1.jpg

Mene zanima,gde se sve u BG-u mogu kupiti korseti?

Zna li neko?

Hm..
Interesantno pitanje..
Korsete sam vidjala u svim radnjama koje drze i malo svecanije stvari.. Ovde mislim na bilo kakve topove koji su siveni od mekog materijala, a koji se na ledjima vezuju sniranjem.
Konkretno, obidji na Novom Beogradu Piramidu i Delta City, a u gradu mozes pogledati u bilo kom zenskom butiku i radnjama poput Manga i Zare.. Sigurno ce se naci neki..
Ako ciljas na one krute, bas, bas prave korsete, i ako ti treba neki npr. nestandardni broj, mogu te posavetovati da se raspitas u radnjama u Piramidi koje iznajmljuju vencanice, jer oni siju i po narudzbini.
Opet, konkretno, na poslednjem, III spratu centralne Piramide, siju po narudzbi po ceni 50evra, ne racunajuci materijal.
Srecno! :bye:

SPECIAL RECOMMENDATION: salon vencanica "Ivana i Jelena", II sprat Piramide. Vrlo, vrlo ljubazna gazdarica, uvek u toku svetskih trendova i spremna na svaku saradnju! :klap:

Da li znate gde mogu da nadjem crno belu tasnu, da nije lakovana i da nije ogromna kao one za pijacu a i da nije premala-znaci srednje velicine?

I drugo ove bele papuce sam danas videla na Bazaru medjutim nisu imali moj broj rekose za koji dan da dodjem a meni je hitno-treba mi za ponedeljak. Da li ste mozda jos negde videle takve? Jel ima svrhe mozda da trazim u Piramidi?

Hvala vam unapred

Pre neki dan je na TV-u bio film Kleopatra sa Kirom Knightley, chini mi se. E, ona u jednoj sceni nosi neku ludu zlatnu narukvicu sa zmijom, na podlaktici. Znachi, sve bih dala da imam takvu narukvicu.. Ne mora zlatna, moze srebrna, neka bizuterija, svejedno.. Ako je neko video neshto slichno, nek mi javi... hvala unapred, :kiss:

ja da odgovorim vezano za papuche... pogledaj radnju u vasinoj ulici, sa one strane gde su pekara taze i gde je nekada bio glam up... negde izmedju te dve radnje, ima prodavnica obuce, nekada se zvala "bila", ne znam da li josh uvek nosi taj naziv, ali.. bilo je tih papuchica last week! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back