Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E, hvala ti.
Ja sam pre par meseci videla u onoj drugoj Kralja Milana i bila je jedna jedina sa polurolkicom i kratki ali bas onim najkracim rukavom i ne kupih a sad se pojedoh.Ne znam da li na iste mislimo jer sam ja u ovoj u Knezu pitala i objasnila za one od pre par meseci i oni su rekli da se sve sto se ne proda dostavi njima ali da tih vise nemaju.

Izgleda da mi uvek padne na pamet ova tema samo kad mi treba neka oprema za maskenbal = )
Anyways, zdravo svima (opet),

Interesuje me gde bih (i da li bih uopšte) mogla u BGu da nadjem štap, u stvari ne znam ni kako bih to nazvala, štap za hodanje ali neki sa lepo odrađenom drškom (jer bi služio kao ukras i dodatak, a ne pomagalo)?

Hvala puno unapred!

Gde mogu da nadjem privezak ili tako neku stvarcicu sa prasetom a da nije plisana igracka?

vidi merkur... mozhda.. kad udjes ima neka radnjica.. sigurno ima nesto pametnije neka radnja ali ovo mi je palo na pamet.. ili mozda merkator... malo bracu slovence da podrzimo.. mozda ima tako nesto i u vecem delu merkura.. ili IPS mozda imaju i neplisane ili mamut... e znate kolko su male plate prodavcima u mamutu, zahsto tako..mozda je to pocetna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back