Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da li neko sluchajno zna gde bih u Beogradu mogla da kupim ovako neshto:

whiteskipperhat-375.jpg

Kombinezon?Mislis ono sto babe nose ispod haljina?Boze od kad ato nisam videla!Pojma nemam, pogledaj po onim malim, drustvenim prodavnicama.Pravo je cudo sta sve u njima mozes da nadjes.
A te rolkice imas malte ne u svi m buticima

e mozhda taj kombineznon ima dole ispod albanije, ima lisca.. ili je bila.. pa su bile kao mozda vise takve kratke sjajne apvacice sa bratelama.. ali mozda ima i to.. ima i prodavnica s prslucicima u makedonskoj ko zna mozda ima i tamo, tamo ima i carapa...

e a ta kao neka polurolka ima ovde u skadarskoj ima jedan mali butik kad se spustis posle maksija i ima tako raznih stvari ja sam tu nasla prosle godine bas s kratkim rukavima, crnu, znaci od brace jugovica skadarska, ne skadarlija, ima neka s materijalima pa tu je kao neka ta prodavnica pa zaviri mozda spolja ni nema

e mozhda taj kombineznon ima dole ispod albanije, ima lisca.. ili je bila.. pa su bile kao mozda vise takve kratke sjajne apvacice sa bratelama.. ali mozda ima i to.. ima i prodavnica s prslucicima u makedonskoj ko zna mozda ima i tamo, tamo ima i carapa...

e a ta kao neka polurolka ima ovde u skadarskoj ima jedan mali butik kad se spustis posle maksija i ima tako raznih stvari ja sam tu nasla prosle godine bas s kratkim rukavima, crnu, znaci od brace jugovica skadarska, ne skadarlija, ima neka s materijalima pa tu je kao neka ta prodavnica pa zaviri mozda spolja ni nema

A gde ispod albanije?

U teranovi u knezu, prekoputa Francsukog kulturnog centra, s desne strane gledano ka Kalishu, a pre Inst. Servantes. Odeljak prizemlje, cim udjes pa DESNO videla nema sanse da su prodali, PITAJ i potrazi, Malo je komplikovano sad im je neka crno bela kolekcija pa se ne vidi lako, ali znaci
DESNO odmah pri ulasku, pa kod ograde za stepenice vesalica sa rolkama sa kratkim rukavima, ima belih i crnih. ;)
Aj pa javi sutra sta bi :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back