Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj, meni trebaju aromatična ulja i to neka specifična, koje nemaju u apotekama, a juče sam 10 obišla. Dakle, trebalo bi mi aromatično ulje od ruže, jasmina ili sandala, pa ako neko zna prodavnicu koja ima širi izbor..

Takođe, gde imaju da se kupe gotova ulja za masažu? Našla sam samo u DM prodavnici, ali im cena i nije baš najpovoljnija.. Ako neko zna, bila bih zahvalna na odgovoru!

Lush?

Joj, meni trebaju aromatična ulja i to neka specifična, koje nemaju u apotekama, a juče sam 10 obišla. Dakle, trebalo bi mi aromatično ulje od ruže, jasmina ili sandala, pa ako neko zna prodavnicu koja ima širi izbor..

Takođe, gde imaju da se kupe gotova ulja za masažu? Našla sam samo u DM prodavnici, ali im cena i nije baš najpovoljnija.. Ako neko zna, bila bih zahvalna na odgovoru!

Možeš da naručiš preko interneta
http://www.prirodnakozmetika.com/Etericna_Ulja.html

HEMEL ima odlicna ulja za masazu a aromaticnih ulja ima po body shop radnjama, a i neka domaca firma iz Zemuna (mozda Natura Bel) ih je pravila, sa moje lavande je otpala nalepnica. Rade i gelove od brsljena, protiv celulita, mozda se neko seti proizvodjaca.

Mozda i ovde http://www.biljarica.org.yu/clanovi_detalj.php?recordID=165

U pravu si,Natura bel pravi gotova ulja za masazu ali samo nekoliko vrtsa...ali za vikend ima sajam kozmetike tako da....tamo ponekad svasta moze da se nadje !

Bilo ih je u Monteko body shop-u, Obilićev venac, ali mislim da renoviraju, imali su sva ziva etarska ulja. potrazi ih po netu.

haah bsah ste originalni

ne znam ja bih pitala u pozorishtu mozda..narodnom tamo verovanto koriste te perike...ili madlenijanum...a sta ce ti.

e mislim da sam vidjala ulja u merkatoru negde ali ne znam da li su dovoljno neobicna..ili ne znam neke parfimerije ne znam l'occitane tamo imaju flasice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back