Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
baki 75:
Ovu temu sam zamislila da bude praktična, da probamo pomoći jedni drugima, da izbegnemo šetnju po celom gradu kad hoćemo nešto da kupimo jer možda neko sa foruma može da da savet... Hoću da kupim mom Mikiju lepu mušku pižamu za Novu godinu. Gde? :-D

ima lepih pidzama za muskarce u onoj robnoj kuci iza stora torgeta, kad prodjes pored Nordea banke, pa skrenes levo pored Thai restorana...dva lokala nize je veeeleika divna robna kuca za muskarce
sta da ti kazem
jes' da kaznim dve godine sa odgovorom...opet, racunam
drug na drumu i to!
e, da....pricamo o Uppsali, nadam se da kapiras! Sweden

Tosicka:
Gde ima da se kupi lepa kozna kratka jakna zenska...
ali da nije mekani jagnjeci boks...
(mislim na jakne sa ruskom kragnom)
U Moni sam viđala modele sa ruskom kragnom.
Idi u onu u Kralja Milana (na potezu između Mekdonaldsa i garaže Pionirski park) mislim da je baš takva jakna izložena na lutki u radnji, pesak braon boja. Ali sigurno ima i drugih boja.
Inače, za kožu najbolje kod njih - puno modela, dobra koža, korektne cene, rade servis i popravke besplatno u većini slučajeva...Stvarno su radnja za primer.
P.S: Često nemaju sve brojeve, to je jedina mana, ali slobodno traži da ti naruče, to vrlo brzo završavaju.

Drage moje Devojke, nisam stigla da citam postove, Admin. sam na 3 Foruma, Mod. na 4, ali, op
zggay.JPG
et u ove sitne sate navratim na Krstu - a za vasu informaciju, bila sam Banovana 10. dana ni sada pojma nemam zasto /ja ne psujem../, pa evo, navratih i na ovu podf.temu. Bila sam tu, ali, neste me bas srdacno primile,,,nema veze.Evo, upadoh ja, samo da vas pozdravim, jer ako mi Zene nismo nase...niko ne moze biti...Voli vas Ljiljana :grin:

medved_bg:
U Moni sam viđala modele sa ruskom kragnom.
Idi u onu u Kralja Milana (na potezu između Mekdonaldsa i garaže Pionirski park) mislim da je baš takva jakna izložena na lutki u radnji, pesak braon boja. Ali sigurno ima i drugih boja.
Inače, za kožu najbolje kod njih - puno modela, dobra koža, korektne cene, rade servis i popravke besplatno u većini slučajeva...Stvarno su radnja za primer.
P.S: Često nemaju sve brojeve, to je jedina mana, ali slobodno traži da ti naruče, to vrlo brzo završavaju.
Hvala puno...

Imam molbu za kutljane koji su u Matici
ako neko cunja po parfimerijama...volela bih da znam da li u Bg moze da se kupi
Elizabeth Arden, Green Tea Honey Drops Body Cream

bilo koje pakovanje (250g ili 500g)
ili da dovlacim zalihe!
Zahvalna do neba...Nut.

Drage moje Devojke, nisam stigla da citam postove, Admin. sam na 3 Foruma, Mod. na 4, ali, op
zggay.JPG
et u ove sitne sate navratim na Krstu - a za vasu informaciju, bila sam Banovana 10. dana ni sada pojma nemam zasto /ja ne psujem../, pa evo, navratih i na ovu podf.temu. Bila sam tu, ali, neste me bas srdacno primile,,,nema veze.Evo, upadoh ja, samo da vas pozdravim, jer ako mi Zene nismo nase...niko ne moze biti...Voli vas Ljiljana :grin:

zdravoooooooooo i tebi:-P

Joj, meni trebaju aromatična ulja i to neka specifična, koje nemaju u apotekama, a juče sam 10 obišla. Dakle, trebalo bi mi aromatično ulje od ruže, jasmina ili sandala, pa ako neko zna prodavnicu koja ima širi izbor..

Takođe, gde imaju da se kupe gotova ulja za masažu? Našla sam samo u DM prodavnici, ali im cena i nije baš najpovoljnija.. Ako neko zna, bila bih zahvalna na odgovoru!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back