Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kastelece:
Gde ima da se kupe kupaći kostimifirmirani, ali da nisu preskupi. Zanimaju me neke majce za leto sa kratkim rukavima ili može i bez, ali da su kvalitetne. Gde se snabdevate. Ovi butici po gradu sa dobrim stvarima 'deru po ušima' ili 'beru uši', kako 'oćete. Da li imate nekog stalnog snabdevača za garderobu što donosi iz Italije ili slično?
evo ja prodajem garderobu ,parfeme i kozmetiku.uglavnom dekorativnu.ne mogu vam dati broj telefona ali ovako preko foruma pitajte ja cu vam odgovoriti.ono sto vas verovatno najvise zanima i ono sto su me u pocetku pitali:prodajem samo kvalitetnu robu.kozmetika trenutno samo YSL ponekad ima dior i chanel, a loreal max faktor itd.... ne.!sada za zimu treba da mi stignu rolke dzemperi i neke jaknice ne "firmirano" roba je iz francuske i pristupacna je. eto devojke to je moj mali oglas.inace ovim se bavim sest godina,i pre neki dan sam prvi put citala ovakve stvari ,pa cure ako sam ovim javljanjem bar nekome malo pomogla da nadje ono sta mu treba DRAGO MI JE .

Gde da kupim privezak zvoncicu ali ne malu nego veliku sa cirkonima i stapicem...videla sam u casopisu i mnogo mi se svidja , obisla sam vec deo grada i nema , svi mi nude neke male , koje su vise vile nego zvoncica ...Ima li ko pojma ???

Mozda sam trebala traziti savet u "savremenom muskarcu", ali mi je draze ovde da pitam. Znate li gde ima da se kupe combat jakne.(kupujem za sina). U Novom Sadu jedino u army shopu sam nasla, ali imaju samo sa krznom, zimske. Meni trebaju za ovo vreme. Bilo bi super da znate adresu u Novom Sadu, ali moze i u Beogradu, ili okolini. Hvala vam!

Mirka šizika:
Gde da kupim privezak zvoncicu ali ne malu nego veliku sa cirkonima i stapicem...videla sam u casopisu i mnogo mi se svidja , obisla sam vec deo grada i nema , svi mi nude neke male , koje su vise vile nego zvoncica ...Ima li ko pojma ???

Bas juce sam videla, imas u prizemlju Beogradjanke, u robnoj kuci (udjes sa one strane gde je javna garaza), i odmah do vrata s leve strane imas neku bizuteriju, ja sam htela da je uzmem ali nisam imala dovoljno kesha, mislim da je 2000-2500 hiljade, imas na srebrno i na zlatno i velicine je nekih 15 centimetara.

v73:
takva garderoba se prodaje u KRALJA PETRA butik ALTA MODA. armani,prada.inace i ja ponekad imam garderobu uglavnom markiranu jer inace prodajem parfeme i kozmetiku .trenutno od garder. nemam nista ali uskoro stize iz francuske pa........
Pa hvala,zainteresovana sam za neki dobar komad jesenje garderobe,jakna,pantalone,mozda dobre cipele, cizme i jos ponesto.Jel to prodajete u stanu?Mozete mi reci kad i gde da pogledam.Hvala.

Giordanna:
Pa hvala,zainteresovana sam za neki dobar komad jesenje garderobe,jakna,pantalone,mozda dobre cipele, cizme i jos ponesto.Jel to prodajete u stanu?Mozete mi reci kad i gde da pogledam.Hvala.
kada mi bude stiglo ja cu ti ako imas email adresu poslati poruku pa cemo se dogovoriti ili moze i ovako.napisacu ti sta imam,koja je cena pa ako je to za tebe ok cucemo se.ne mogu ipak ostaviti moj broj tel.da me ne bi uznemiravali ili sta vec.ja inace imam sasvim dovoljno cak i previse svojih dugogodisnjih musterija,ali znam kako je meni ranije znacilo da imam drugaciju garderobu od drugih pa sam se uvek snalazila preko prijatelja koji su u inostranstvu i preko kojih sam i pocela ovo da radim.tako da se ti i ja cujemo,posalji email adresu, i nemoj da mi persiras.pozzzzz.

Andjelka777:
Gde ima da se kupe dobre senke (Dior, Pupa), u vecim setovima, i koja je cena?
I preporucite dobar karmin, da nije suv.
Probaj YSL ruzeve izuzetno su meki i hidrantni, Dior senke mislim da mozes naci u DIVA parfimeriji ne znam koja je cena.parfimerija je na ulazu u Knez Mihailovu.evo ti i par saveta provereno iz licnog iskustva.Dior maskare nemoj kupovati,krune se,najbolje su HR maskare,i Hipnose od lancoma,od pudera CLINIQUE super balans,senke CHANEL i YSL.Toliko od mene za tebe ako te interesuje jos nesto pitaj.pozdrav.

Andjelka777:
Gde ima da se kupe dobre senke (Dior, Pupa), u vecim setovima, i koja je cena?
I preporucite dobar karmin, da nije suv.
Meni se dopadaju senke Givenchy atakodje su im i ruzevi dobri.Takodje mi se Dior Adict ruzevi dopadaju ili sjajevi.Sto se tice pudera koristim Lancome Adaptiv ,zadovoljna sam ali bih volela da promenim i probam neki drugi.

Cao!

S obzirom da ovo vrijeme počinje izuzetno rano da ludi,
interesuje me gdje ima da se kupe kvalitetni kaputi?!
Takođe me zanima da li neko ima proslogodisnji kaput
Verice Rakočević, a da bi ga prodao?
Ljubičasto-zlatni (najvise, ali saren je), ruska kragna,
na donjem dijelu leđa 2 faltne.

Unaprijed hvala! :-D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back