Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zna li neko gde mogu da nadjem malu crnu haljinu?
Nigde nisam nasla neku lepu haljinicu, a trazila sam na vise mesta. U AMC-u su imali nesto nalik tome sto trazim, ali su im brojevi ogromni, njihov 38 mi je veliki.

I jos nesto, bele lepe pamtalone za leto - lan ili pamuk.

Andjelka777:
Nigde nisam nasla neku lepu haljinicu, a trazila sam na vise mesta. U AMC-u su imali nesto nalik tome sto trazim, ali su im brojevi ogromni, njihov 38 mi je veliki.

E, ja sam videla da u Nicholas-u imaju kolekciju od belog lana, pokušaj tamo za pantalone.

Jako mi treba par kvalitetnih kosulja, pre svega bela i recimo svetlo plava nemoraju da budu skroz klasicnesu moze i malo opustenija varijanta. Procitah za Azaro te me interesuje kakve su cene tamo ? Takodje kozne ravane cipele, kako funkcionisu nasi privatnici-proizvodjaci, dali ih jos ima?( nekada su bili dobri)Retko dolazim u bgd,
ali i dalje volim da kupujem kod kuce. :)

Hvala na informaciji "trachara". Da budem iskrena ni ja nesto nevolim suljke, ali sta cu takav mi je posao pa eto moram, zato i trazim da su kvalitetne primat mi je da se komotno osecam, a i za cenu bih rekla da je OK. Jos jednu sitnicu, gde sve u bgd ima azzaro butika ?
Jos jednom,ideje za kozne sportko/elegantne cipele? Hvala :)

Kalaz:
Hvala na informaciji "trachara". Da budem iskrena ni ja nesto nevolim suljke, ali sta cu takav mi je posao pa eto moram, zato i trazim da su kvalitetne primat mi je da se komotno osecam, a i za cenu bih rekla da je OK. Jos jednu sitnicu, gde sve u bgd ima azzaro butika ?
Jos jednom,ideje za kozne sportko/elegantne cipele? Hvala :)

ima u guliveru ;)

Andjelka777:

bele pantalone potrazi u mangu..ali oras da budes mrsavica :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back