Gde ima da se kupi...?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala Nina, nego ja trazim samo grabuljice i to ovde ako ima da se kupi, ne bih da narucujem sa Aliexpress-a jer mozda bi mogle da se polome s obzirom na to kako pakuju sve, a i razlika u ceni je vrv vrlo mala.
Moze da sluzi i kao dekoracija u sobi, ja recimo volim pesak, kamenje, drvo, kombinaciju i mogla bih sve to da nabavim i napravim sama ali bih volela da imam te grabuljice.
Moze i za smirenje i za izrazavanje kreativnosti, svaki dan neko novo uredjenje a mozes da dodas i svoje elemente. Postoje i principi kako se uredjuje zen basta i sve to oni rade sa smislom, meni je bas super poklon. Volim te japanske stvari i filozofiju :))

Ništa ja to ne razumem. Čemu to uopšte služi, da se igraš kad nemaš neka pametnija posla ili da smiruješ zivce kad si ljut ili nešto treće ;)
Zen je budisticka filozofija a zen bašta sluzi za relaksaciju i opuštanje.Pesak predstavlja vodu, kamencici su planine a sa malim grabuljama praviš talase po pesku.Prteporucuje se da se svaki dan provede po 15 minuta u tišini, meditaciji i relaksaciji tela i uma u zen basti., razmestanju kamencica i pravljenju talasa

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back