Zna li neko gde ima ovih čajeva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma meni se sviđa što je u tom trouglastom pakovanju i nije prah kao u običnim kesicama baš je pravi lep čaj. Može da bude i naš ako je tako kvalitetan.a zasto bas njihov caj trazis?
Hvala puno.ja obozavam cajeve, i ako ne nadjes te koje trazis, moja preporuka je za cajeve iz hercegovine, firma 'ljekobilje'..kupujem ih na palilulskoj pijaci, u 'darovi hercegovine' a ima ih i u apoteci srbotrade u sindjelicevoj.
Kamilicu nisam probala, ali druge koje jesam su bozanstveni i pun ukus bilja
sad me podseti na fotku koju sam svojevrmeno napravio.,, cek da je nadjem..Ma meni se sviđa što je u tom trouglastom pakovanju i nije prah kao u običnim kesicama baš je pravi lep čaj. Može da bude i naš ako je tako kvalitetan.
Nesto na ovaj fazon?Zna li neko, ima li gde ovo ili bilo sta slicno, jednostavno za postavljanje
(gledah kod kineza u RK 'panda' ali nije bilo)
https://vm.tiktok.com/ZMLQYsumU/
samo pazi, ti plasticni vakumcici vrlo brzo stradaju i onda moras da pljuckas na njih da bi se lepili a onda prozore prljas i zamazujes.Zna li neko, ima li gde ovo ili bilo sta slicno, jednostavno za postavljanje
(gledah kod kineza u RK 'panda' ali nije bilo)
https://vm.tiktok.com/ZMLQYsumU/
Ma meni se sviđa što je u tom trouglastom pakovanju i nije prah kao u običnim kesicama baš je pravi lep čaj. Može da bude i naš ako je tako kvalitetan.
Jesu komadići voća i biljaka ili samo prah?Affro,
imas u Lidlu Lord Nelson caj u trouglastim kesicama.
Ja imam ovaj i bas je lep i neobican - kruska i karamela.
![]()
Mislim da svi u ovakvom pakovanju imaju trouglaste kesice.
I ja volim biljne, ali pribaću i taj...Nije bas providna kesica, onako zamagljeno je bela pa se ne vidi...
U principu, ja ne volim vocne cajeve (samo biljne) ali sam ovaj probala kod komsinice i dopao mi se pa sam ga kupila.

jedna na primer pa sa tom grabuljicom crtas zen linijeŠta je zen bašta, znam ispašću glupa u društvu al moram da pitam čak i po tu cenu![]()
Ništa ja to ne razumem. Čemu to uopšte služi, da se igraš kad nemaš neka pametnija posla ili da smiruješ zivce kad si ljut ili nešto treće